•10

4.4K 243 33
                                    

Jongin'in bu kadar heyecanlı olması Kyungsoo'yu şaşırtmıştı, arkadaşının elinde sürekli saate bakmak için düşürmediği telefonu aldı ve masanın üstüne koydu.

"Hayırdır Jongin, nereden geliyor bu heyecan?"diye sordu Kyungsoo yanında heyecandan duramayan arkadaşına. Jongin cevap vermek yerine susmayı tercih etmişti. Ona söyleyemezdi, dövmeli çocuğu görmek için heyecandan bu halde olduğunu. Yanındaki minik arkadaşının delici bakışlarını üzerinden çekmek ve konuyu değiştirmek için " Çikolatacı çocuk benim senin ilk aşkın olduğunu biliyor mu?" diye sordu.

"Hayır, senin sadece benim en yakın arkadaşım olduğunu biliyor ama zamanı gelince bunu ona söyleyeceğim, gizlemek istemiyorum."

Jongin minik arkadaşının aşık olmasına sevinmişti, en çokta okuldayken onun yanındayken kızlarla konuşabilecek olmasına sevinmişti. O üzülmesin diye sevgilisi bile olmamıştı doğru düzgün Jongin'in. Hangi kıza çıkma teklifi etsem diye düşünürken, Kyungsoo'nun "Geldiler" demesiyle meraklı gözlerle girişe baktı Jongin. Masalarına doğru iki yakışıklının geldiğini gördü Jongin. Evet bu iki çocuk en az kendisi kadar olmasa da yakışıklıydı. Bizim okulda benden başka yakışıklı çocuk var mıydı diye düşündü Jongin. O bunları düşünürken çoktan iki çocuk masaya oturmuş, sohbete başlamıştı, konuşmanın başını kaçırmıştı Jongin ama umursamadı nasıl olsa elbet karşısındaki ikili birbirine adıyla seslenecekti ve ikiliyi incelemeye başladı. Biri kepçe kulaklıydı ve gülüyordu. Diğeri ise beyaz tenli, sivri çeneliydi ve kaşları çatıktı. Jongin otuz iki diş gülen çocuğun dövmeli çocuk olmasını umuyordu ki konuştu o çocuk.

"Kyungsoo, en yakın arkadaşının Jongin olduğunu neden söylemedin?"

Jongin, sesi duyunca yine kusmak istedi. Bu oydu çikolatacı çocuktu ve minik arkadaşı ona ışıldayan gözlerle bakıyordu. Yanında oturan minik arkadaşının kulağına eğilip "Ona öyle bakmayı kes ve sorusuna cevap ver" diye fısıldadı Jongin.

Kyungsoo, Jongin'in uyarısından sonra "Birşey mi dedin Chanyeol?"dedi.

Chanyeol, Kyungsoo'nun bu haline sesli bir şekilde güldü. "Önemli birşey değildi. Hadi gel biz seninle başka masaya oturalım hıh? Hem sana söylemem gereken birşey var"

Kyungsoo sanki bunu demesini bekliyormuş gibi yerinden kalktı ve çikolatacı çocuk ile başka bir masa oturdu. Jongin bir süre onları izledi ama ikili konuşmak yerine ya birbirlerine bakıyordu ya da gülüyordu ve uzaktan oldukça sevimli gözüküyorlardı. Jongin'in bakışları ikilinin çaprazındaki masada oturan mini etekli kıza takıldı. Kız oldukça güzeldi ve masa yalnız otuyordu, Jongin ayağına gelen fırsatı değerlendirmek için ayaklanırken "Jongin, okuldaki kızlar senin bir playboy olduğunu biliyor mu?" soruyu duyunca tekrar yerine oturmak zorunda kaldı ve karşısındaki sivri çeneli, çatık kaşlarıyla ona bakan çocuğa baktı ve bu ses tuvalette duyduğu ses ile aynıydı. Jongin, kızın yanına gitmek ve oturup karşısındaki çatık kaşlarıyla ona bakan çocuğun sorusuna cevap vermek arasında gitti geldi en sonunda soruya cevap vermeyi seçti sonuçta Jongin yakışıklıydı ondan daha güzelleri gelirdi ayağına şimdi dövmeli çocuk ile konuşup onu tanımak istiyordu.

"Dostum farkında mısın bilmiyorum ama biz erkeğiz ve doğamız gereği kızlara bakarız. Üstelik okulumuzdaki sümüklü kızlar ilgi alanıma bile girmiyor onlar anca benim arkamdan koşar. Başka sorun var mıydı Sehun?"

"Adımı nereden biliyorsun?"

Jongin köşeye sıkıştığını hissetti. "Adını..." Ona adını tuvalette çikolatacı çocuk ile konuşması sırasında öğrendiğini söyleyemezdi.

"Kyungsoo söyledi." Jongin içinden inanması için dua etmeye başladı. Ama karşısındaki çocuk onu umursamayıp telefonuyla uğraşmaya başladı. Jongin kızın yanına gitmediğine pişman olmuştu, o aynı mesajlarındaki gibi soğuk birisiydi, boşuna merak etmişti onu tam bi zaman kaybıydı. Minik arkadaşına baktı Jongin, en azından o mutlu diye düşündü. Jongin telefonu titreyince cebinden çıkarıp ekranına baktı.

'GirlsAndGirls kişisinden mesajınız var'

Jongin bildirimi görünce gözlerini kocaman açtı, şarşırmıştı ona attığı o mesajdan sonra geri dönüş yapmaz diye düşünüyordu. Belki de 'kurtuldum senden' gibisinden mesaj attığını düşünerek mesaj bölümüne girdi.

GirlsAndGirls: Bu kadar çabuk vazgeçeciğini sanmıyordum (görüldü)

GirlsAndGirls: Sen biraz önce bana görüldü mü attın? (görüldü)

GirlsAndGirls: Hey kime diyorum!(görüldü)

GirlsAndGirls: Benimle arkadaş olmak için kıçını yırtan çocuk nereye gitti? (görüldü)

GirlsAndGirls:Bak şu görüldü yapmaların sinirlerimi bozuyor! (görüldü)

GirlsAndGirls:Cevap ver bana!(görüldü)

GirlsAndGirls:Hemen! (görüldü)

BlackMan: Sen benimle sadece sana sürekli mesaj attığım için arkadaş olmak istediğini söyledin

BlackMan: Yani kısacası biz seninle arkadaş değiliz

BlackMan: Beni gerçekten arkadaşın olarak gördüğünde mesaj at (görüldü)

DESTINY/SeKai TextingWhere stories live. Discover now