•4

5.3K 269 46
                                    

Attığı o mesajdan sonra keyiflenmişti GirlsAndGirls hesabının sahibi. Merdivenden inerken kızların eteklerini kaldırmasıda bu yüzdendi. Kızların attığı çığlıklar daha da keyiflendirdi onu. Şimdi sıra kendini çikolatayla ödüllendirmeye gelmişti.

Kantine girdiğinde sırayı umursamadan öne gezip o çok sevdiği bitter çikolatayı aldı ve Chanyeol'ün yanına oturdu. Karşısındaki çocuk kahkahalarının eşliğinde konuşmaya başladı.

"Oğlum, sen sınıftan çıkarken Junmyeon hocanın yüzünü görseydin gülmekten altına işerdin."

"Dikkat et de sen altına işime şimdi!"

Chanyeol gülmesine Kyungsoo'nun gelmesiyle ara vermek zorunda kaldı.

"Chanyeol, bana çikolata sözün vardı ve ben şimdi almanı istiyorum"

"Çok isterdim Soo'cum ama şuan Sehun ile çok önemli bir konu konuşuyorum sonra gel"

Kyungsoo'nun gülün yüzü birden soldu, birşey söylemeden ikilinin yanından ayrılıp, kantinde sıraya girdi. Üzülmüş olmalı diye düşündü Sehun Kyungsoo'ya bakarken. Tekrardan önüne döndü ve telefonuyla uğraşan Chanyeol'a "Git çocuğa çikolatasını al" dedi. Arkadaşının takmadığını görünce elinden telefonu alıp "Hadi!" diye bağırdı.

"Tamam be ne bağrıyon gidiyorum!" Chanyeol yerinden kalkıp sıradaki bekleyen kısa boylu çocuğa seslendi. "Kyungie beni özledin mi?"

Esmer çocuk, o resmi atan dövmeli çocuğu çok merak ediyordu. Neden merak ettiğini bilmiyordu ama merak ediyordu. Düşündü bir süre ama bulamadı kim olduğunu. Tekrardan mesaj atmaya karar verdi, eğer onunla arkadaş olursa bulabilirdi kim olduğunu, tüm cesaretini toplayıp mesaj bölümüne girdi.

BlackMan: Hey dövmeli çocuk!

Y.N./Umarım beğenirsiniz...

DESTINY/SeKai TextingWhere stories live. Discover now