SİVİLCELER

1.2K 44 15
                                    

Bu bölümde sivilce geçirmek için tavsiyelerde buluncam ( really? sdklsk )

NEYSE BAŞLAYALIM;

™  Gülsuyu ve bebek pudrası;
3 kaşık gülsuyu ile aldığı kadar bebek pudrasını karıştırıp haftada en az 2 kez yatmadan önce sorunlu bölgeye uygulayın.

™  Gülsuyu ve limon ;
4 kaşık limon suyu ve 3 kaşık gülsuyunu karıştırın yatmadan önce haftada 4 kez uygulayın. Bu gerçekten çok işe yarıyan bi karışım kesin deneyin derim.

™  Bal ve Tarçın:
2 kaşık eritilmiş bala 3 kaşık toz tarçını döküp karıştırın. Karışımı göz ve dudak çevreniz dışı tüm çehreye uygulayın. 15 dakika bekletin ılık suyla yıkayın. Yüzünüzdeki yağ oranını tamamen azaltır sivilce çıkmasını önler, haftada 2 kere uygulayın.

™ Gülsuyu:
Heryerde satılıyor ve cildin çok güzel kokmasınıda sağlıyor. Gülsuyu kremini kesinlikle deneyin. Sivilce geçirmek için de haftanın hergünü yatmadan önce pamukla sorunlu bölgeye uygulayın. Sabah yüzünüzü yıkayın 1 hafta kalmaz farkı göreceksiniz.

™ Limon:
Limon tek başına da sivilceleri ve yağlı cilti çok iyi temizliyor. Yatmadan önce yüzünüzün her tarafında bir dilim limonu gezdirin. Sabah kalkınca yıkayın sivilce kısa sürede tamamen yok olacaktır.

™ Diş macunu :
Bu size garip gelir belki ama limon ve gülsuyundan sonraki en etkili yöntem. Yatmadan önce sivilceye veya cildinizin yağlı kısımlarına sürün. Sabah kalkınca durulayın. Bir haftada 3,4 kez yapın farkı göreceksiniz. Yağı emer ve sivilceyi kurutur.

™  Bal ve Limon:
Eritilmiş bir miktar yağa 4 kaşık limon suyu dökün. Göz ve dudak çevresi dışında heryere uygulayın. Başınız yukarıda duracak şekilde (akmaması için)  uzanın 20 dakika sonra durulayın. 1 hafta içinde inanalımaz farkı göreceksiniz ;)

ARKADAŞLAR DAHA ÇOK YÖNTEM VAR AMA BEN KESİN İŞE YARAYANLARI YAZDIM. YORUM VE VOTELERİNİZİ EKSİK ETMEYİN :*

Kızlara Öneriler ∞Where stories live. Discover now