Bakım

520 13 1
                                    

Çok mu sivilceniz var? Cildiniz çok mu yağlı? Gidermek için ne yapılmalı? Öğrenmek için tavsiyelerimi okumaya başlayın 😊 BU ARADA ARKADAŞLAR BU YAZDIKLARIMIN HEPSİNİ BEN BİZZAT YAŞAMIŞ BULUNUYORUM. İŞE YARAR YÖNTEMLER OLDUĞUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.

Yağlı Cilt Nasıl Temizlenmeli?

🔥 Gül suyu sürün: Haftanın hergünü yatmadan uygulayın. Kesinlikle sivilce çıkmıyor, varsa azaltıyor. Özellikle limonla kullanıldığında ne yağ kalıyor cildinizde ne de sivilce.

🔥 Garnier 3'ü Bir Arada Saf Ve Temiz Kullanın: Bu benim en sevdiğim yüz temizleyicisi. Sabah kalkıp yüzünüzü bol suyla yıkadıktan sonra yüzünüze uygulayın. Haftada 2 kez falan uyguladım ben yağ falan kalmadı.

Siyah Noktalar Nasıl Giderilir?

👌 Temizleme Jelleri Kullanın: Ben süpermarkette Garnier'in Nivea'nın gördüm. Fiyatlarıda gayet uygundu. (12 TL) Gratis ve Watsons'da pahalı oluyor aynı ürünler nedense. Garnier'in jelini kullandıktan sonra  siyah noktalarım azalmaya başladı gerçekten. Sabah kalkınca (bol suyla yıkandıktan sonra) jelinizi uygulamanız yeterli olacaktır.

👌 Avon Temizleme Jeli sürün: Avon Proffesional Clearskin kullanmanızı öneririm. Haftada 3 kez kullanmanız siyah noktalarınızı azaltacaktır. Sorunlu bölgeye uygulayın, 15 dakika beklettikten sonra tıpkı maske gibi soyun. Farkı 15 dakika içersinde bile görebilirsiniz. Hem yağları hemde siyah noktaları söküyor.

AKLIMA BU KADAR GELDİ BYÜ 😘 VOTE VOTE VOTE LÜTFENN! :(

Kızlara Öneriler ∞Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt