5 ADIMDA ORTAM YARATMAK

871 23 3
                                    

Hani böyle okulun hep beraber gezen 4'lüsü 5'lisi olur ya... Herkes imrenerek bakar, o kişiler çoğunlukla okulun populer tayfası olarak tanımlanır. Şimdi size o ortamı yaratmayı öğreteceğim.

2 kişilik bir grupla gezseniz kimsenin ilgisini çekmezsiniz. Hele birde güzel veya ikon değilseniz. Popüler olmak için güzellik büyük bir etki sağlar ama, sırf sempatisi ve değişik tarzı sayesinde de popüler olan insanlar var. İşte havalı bir ortam için bu insanlardan size biri lazım.

Kural 1: Değişik tarzda birini bul.

Bu arada ortam derken en az 5-6 kişi olmalı. Ha yok 3-4 kişiyle okey grubu kurarım diyorsanız o ayrı. Coolluğu unutun o zaman. 5-6 kişinin hepsiyle samimi olmayacaksınız korkmayın. 2'siyle samimi olsanız yeter. yoksa fazlası zarar.

Kural 2:  Tayfanda en az 5-6 kişi olsun.

Tayfadaki herkes sizin sınıftan mı olacak sandın? Güldürme beni! Diğer sınıflardan da mutlaka olmalı! Zor değil biri A sınıfından diğeri C diğeri E birde senin sınıfından. İşte tam oldu.

Kural 3: Tayfaya başka sınıflardan üye bul.

Hepinizin aynı yaşta olacağını sanıyorsan yine yanılıyorsun! Eğer 8'e gidiyorsan 7. sınıfların popüleri olan kişiyide kat tayfana. O da zaten memnuniyetle girecektir kafasındaki "8'lerin meşhur tayfası" düşüncesiyle. Eğer 9. sınıfsan 10'lardan bul. Sakın 11'e 12'ye yaklaşma! Fena eziklerler.

Kural 4:  Her yaştan öğrenci bulunsun.

İşte geldik en önemli kısma. Erkek-kız karışımı... 6 kişilik grubundan mutlaka 3'ü erkek olsun. Ertesi gün bir kavga falan edersiniz kim koruyacak sizi? Mutlaka erkek kankanız olsun, onunla iyi anlaşın. Grubun kızlarından biride mutlaka ayan abla olsun. Kız kavgalarında yardımcı olabilir. Bana kalırsa hiç kavga etmeyin ama böyle bir grubun mutlaka kıskananı olacak, size takılacaklardır.

Kural 5:  Grupta mutlaka erkek bulunsun.

BÖYLE BİR TAYFA KURMAK  GERÇEKTEN ZORDUR. İYİ ŞANSLAR SİZE 😄

Kızlara Öneriler ∞Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin