En Güzel Telefonlar

815 18 8
                                    

Merhaba Arkadaşlar :) Eğer telefonunuz yoksa veya yeni telefon almayı düşünüyosanız size telefon önerilerinde bulunacağım :) İyi Okumalar '-'

Samsung Galaxy A5
Bu telefon amcamda var ve çok iyi. Fiyatıda uygun 750 TL falan. Eğer ucuz ve uygun bir telefon arıyorsanız bu telefonu almalısınız. A serisinin tüm telefonları iyi.

General Mobile Marshmellow
Bu telefon arkadaşımda var ve çok kullanışlı. Hafızası, kamera çözünürlüğü falan süper. Hemde özelliklerine göre ucuz bir fiyatı var. 900 TL civarlarında bişey. Büyüklüğü de iyi. Almanızı öneririm.

LG G3
Bu telefonun fiyatını bilmiyorum ama kuzenimde var ve gayet memnun. Bana göre kamerası biraz iyi değil sadece yoksa gayet iyi almanızı öneririm.

Casper Via V7
Bu telefonda yengemde var ve çok güzel. Hem görünüşü, hem hafızası, kamera çözünürlüğü iyi. Elinize aldığınızda çok kibar duruyor ama fiyatı da kendisi kadar iyi :D 1,100 falan vardı.

Samsung Galaxy J7
Bu benim telefonumdan :D Özelliklerine göre fiyatı gayet uygun. (1,050)  Bu telefondan komşularımızda,ablamda, kuzenimde, amcamda da var. Gerçekten çok iyi. Kamerası, hafızası, büyüklüğü, ram i... almanızı şiddetle öneririm.

Samsung Galaxy  J5
Bu telefondan annemde var ve gayet memnun. 860 TL'ye falan almıştık. Fiyatı azalmış 800 falan olmuştu en son baktığımızda. Kamerası falan iyi. J7'nin bir aşağısı sadece hafızası yetmeyebilir size :)

Arkadaşlar Iphone serisini yazmaya gerek duymadım. Mükemmel telefonlar olduğunu sizde biliyorsunuz. Ama fiyatlarda telefondan daha mükemmel 😁 Anladınız siz.

Turkcell T60
Duruşu çok kibar bi telefon. Büyüklüğü de iyi. Aynı Iphone ye benziyor gümüş renkli olanı. Kamera çözünürlüğü falan iyi almanızı öneririm :D Ama fiyatı 1000 TL'yi geçen bişeydi sanırım :)

LG G4
Bu telefon kelimenin tam anlamıyla muhteşem. Ama bir o kadar da pahalı. Hafızası, kamerası, görünüşü, ram i kısacası mükemmel :D durumunuz varsa almanızı öneririm :) Iphone dan falan iyi bence.

Samsung Galaxy Note 4
Bu telefonun mükemmel olan yanlarından biri hafızasının çok olması. Ne yaparsanız yapın hafızasını bitiremezsiniz :D Kamerasının çözünürlüğü mükemmel :D Yanında kalemi falan var hatta :) Ama fiyatıda telefona göre mâlum fiyat tabiki :D 2000 TL vardı herhalde 😊

Samsung Galaxy S7 Edge: Bayıldığım telefonlardan diyebilirim. Su geçirmez özelliği ile de gayet kullanışlı bir telefon olduğunu gösteriyor. Zaten çoğunuz reklamını görmüşsünüzdür. Tek kelimeyle harika. Ama parası da bi o kadar çok...



BU BÖLÜMDE BENDEN BU KADAR :) TELEFON FİYATLARINDA YANLIŞLIK OLABİLİR. EN SON BAKTIĞIMDA FİYATLAR BUNLARDI :) YORUM VE VOTE YAPARSANIZ MUTLU OLURUM *-* GÖRÜŞMEK ÜZERE :d

Kızlara Öneriler ∞Место, где живут истории. Откройте их для себя