Bir genç kız nasıl davranmalı? (2)

2.1K 22 7
                                    

Diğer bölümde madde halinde yazmıştım bu bölümde de paragraf halinde anlatacağım. İyi okumalar ^-^

Merhaba kızlar bugün" nasıl davranılırsa insanlar tarafından sevilir sayılınır?" sorusunun cevabını anlatacağım...

Öncelikle küfür eden kızlara değinmek istiyorum. Tamam yani sinirlenince ağızdan kaçıyor ama bazılarıda ana avrat sövüyor. Yani kız mı erkek mi belli değil. Kızlarda erkeklerde durduğundan daha itici duruyor. Çok sinirlenmediğiniz sürece asla etmeyin. Çok sinirlenseniz bile etmeyin hatta. Sinirinizi başka birşeyle giderin. Temiz hava alın, kendinizi kontrol etmesini bilin. Arada "salak, aptal, mal, öküz" gibisinden küçük şeyler diyebilirsiniz belkide yani hiç etmeyecek kadar da sabırlı olamazsınız bazen :D

Şimdide erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan "kızlardan" çok afedersiniz gerizekalılardan bahsedicem. Böyle sırf o erkek o takımı tutuyor diye o takımın fanatiği olmalar, maç izlemeler falan cidden salakça kesin şunu. ilgisini falan çekmiyosunuz yani. Yada o erkek t-rap dinliyor diye ertesi güne t-rap dinlemeler falan ay gerçekten iğrenç. erkek kölesi gibi oluyorsunuz aynı.

3. olarak fangirl'lıktan bahsetcem. Mesela bi ünlünün hayranı oluyorsunuz. Adınızı Ayşe Lovato falan yapıyosunuz mesela. gerçekten tam bir ergenlik. Valla bunu daha önce ben çok yaptım tam kezbanlık yani :( Abi seviyosanız müziğini dinleyin. Canınız pahasına niye savunup kavga ediyosunuz başka fandomla falan. (yazar daha önce bunların hepsini yaptı 😢) Yada justin meraklısı kız olmayın. Ya tamam seviyosunuz çok ama gerçekten yaptığınız o şeyler büyüyünce çok anlamsız gelcek. "gelmiycek, yoo" falan demeyin gelcek işte. One Direction'ı canımdan çok seven biriydim ama gerçekten ergence gelmeye başladı. Eskiden bana da diyorlardı "büyüyünce bize hak verceksin, bırakırsın"diye."Asla bırakmam" falan diyodum ama büyüyünce yani sizde anlayacaksınız. Şimdi sadece 1D müzikleri dinliyorum ve grup üyelerini seviyorum. Ama gidip internette kezban gibi kavga edip yada eve posterini asıp, soyadlarını soyadım yapıp onların resmini atmıyorum. Yani siz siz olun hiç başlamayın böyle şeylere.

Birazda yapmacık kızlardan bahsedeyim. Böyle heryerde "bana nutella alııın" , "pandalar çk ponçik" falan diyen embesillerden. Ya günün tüm saatini uyuyarak geçiren bir hayvan niye ponçik olsun abi. Sevimli olabilir de bunu internette paylaşmaya, ortamlarda ciyak ciyak anlatmaya ne gerek var?! (yazar atarlandı :D ) Kesinlikle siz böyle biri olmayın. Çok çok çok ama çok yapmacık ve itici duruyor bunu yapan kızlar.

Kavga eden kızlar var bide. Cidden iğreniyorum. Kavga ederken dışardan ne kadar iğrenç duruyorsunuz bir bilseniz ^^ Tabiri yerindeyse "Erkek fatma " tek kelimeyle yani kavga eden kızlar. Siz kızsınız. Lafınızla ezin. Kibar olun. Lan'lı konuşmayın cidden itici. Bunun yanında sınıfta ciyaklayan kendini şirin sanan kızlarda bence iğrenç. Kavga eden kızlardan farksızlar benim için.

BU BÖLÜMDE BÖYLEYDİ. UMARIM BEĞENDİNİZ 😞😍 BEĞENDİYSENİZ VOTE VERİN LÜTFEN ☺

Kızlara Öneriler ∞Where stories live. Discover now