ODAM ÇOK DAĞINIK!

1.1K 25 2
                                    

Başarılı ve güzel bir hayat düzenden geçer. Ne kadar düzenli ve planlı olursanız o kadar başarılı olursunuz. bence oda dizayn etmek toplamak falan erkeklere nazaran kızlara daha cazip gelir.  Yaz tatilinde sıkılıyorsanız işte size iş. Hergün odanızı derleyip toplayın. Birşeylerin yerini değiştirin. İnanın ufak değişiklikler hayatınıza renk katacak ve düzenli olmaya kendi kendinizi aşılamış olacaksınız.
Hem hareket ederek yağlarınızdan da kurtulmuş olursunuz bir yandan. Diğer yandan annenizin gözüne girersiniz. Böyle şeyleri anneniz demeden yapınki sizi komşular arasında övsün. Valla benim annem 2 gün iş yapınca yere göğe sığdıramıyo beni :D Hemen övmeye başlıyo. Kendi işlerinizi annenize bırakmazsanız anneniz bundan memnun olur ve ilişkileriniz düzelir. İlişkileriniz iyileşirse bir yere giderken izin alırsanız izin vermesi kolaylaşır. Artık büyüdünüz ve kendi işlerinizi yapmalısınız...

TAVSİYELER:

× Turuncu renk ortama enerji saçar. Fazla parlak olmayan (ilgi dağıtmayacak kadar) bir turuncuyu odanızda kullanırsanız güne daha enerjik başlarsınız.

× Olabildiğince eski düzeninizden kurtulun. Mesela masanız cam kenarındaysa duvar kenarına almak gibisinden şeyler...

×  Oda parfümü kullanın. Böylece odanıza sürekli girmek isteyeceksiniz.

×  Odanızı sürekli havalandırın. Özellikle de ders çalışırken yapın bunu.

× Odanıza farklı aksesuarlar alarak güzel bir alan haline getirin. Masa lambası, çiçek, çeşitli süs eşya vs.

VOTE ATIN AMAA....

Kızlara Öneriler ∞Место, где живут истории. Откройте их для себя