Lise 1 Tavsiyesi (2)

593 30 2
                                    

Merhaba Kızlar :( Biraz üzgünüm çünkü vote çok az. Lütfen Okuyan vote versin.

İlk önce erkenden kalkın mesela 8.30'da çıkacaksanız 7.00'da kalkın. Tuvalet ihtiyaçlarınızı giderin. Elinizi yüzünüzü yıkayıp, kahvaltınızı yapın. Dişlerinizi fırçalayıp, akşamdan ütülenmiş üstünüzü giyin. Saçlarınızı yapın. BB krem , rimel ve nemlendiricinizi sürün. Çantanıza bir not defteri, kalemlik, telefon, kulaklık ve cüzdanınızı atın. Parfümünüzü sıkın onuda çantaya atın, ağzınıza naneli bir sakız atıp, kulaklığı da takıp okula gidin.

Okulun önüne geldiğinizde sakızı atın ilk günden hocaların gözünden düşmeyin :D Müdür klasik saçma konuşmayı yaparken etrafı süzün. Belki yakışıklı çocuk vardır fifşjdsşdh Eski okulunuzdan tanıdık varsa konuşun. Sınıfa çıkınca orta sıraya oturun.

Öğretmeni bekleyene kadar telefonla falan uğraşın yada gözünüze kestirdiğiniz birine selam falan verin. Hoca geldiğinde rahat davranın. Utanıp sıkılmadan kendinizi tanıtın, kibar olun.

Sınıfın cadoloz kızı olmayın. Artık büyüdünüz. (bende sınıfımın cadolozuydum çaktırmayın 😂 ) Tenefüste 10. sınıflardan tanıdık komşu çocuğu falan varsa onunla konuşun.
Okulu gezin. Ama biraz özgüvenli olun. Öyle süklüm püklüm gezinmeyin sanki 10 yıllık okulunuzmuş gibi gezin. 11 ve 12. sınıfların olduğu bloğa yada kata gitmeyin.
İlk günden büyük eziklenirsiniz, rezil olursunuz. Ama 10. sınıfların katında gezebilirsiniz. Size çömez falan derlerse korkmadan "sen geçen sene neydin?" falan diyin. Küfür etmeden yapıştırın cevabı.
Bir haftaya kalmaz sınıftakilerle kaynaşırsınız zaten. Lise 1'e giden arkadaşlarım hep öyle diyor.

İlk haftadan sonra herkesin içindeki canavar çıkıyormuş 😁
Kısacası özgüven sahibi, bakımlı, sempatik, kibar ve cici kızlar olun 😂 Gerisi gelir.

Bide ilk haftadan birileriyle çıkmayın. Azcık tanıyın etrafı. Sonra çıkın. Çok fazla da sevgili yapmayın. Lakabınız ne olur tahmin edebiliyorsunuzdur heralde :D

Eğer okul formasına aykırı forma giymek yasaksa sakın giymeyin. Herkesin önünde öğretmenden azar işitir rezil olursunuz.

BENDEN BU KADAR 😥 GERİSİ SİZE KALMIŞ 😶😍 VOTE VE YORUMLARINIZ 😁💟

Kızlara Öneriler ∞Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ