8. Sınıflar İçin Tavsiye

813 24 11
                                    

Arkadaşlar okuyanlar lütfen vote versin. Keyifli Okumalar :) Multimedia günümüz gençliği :D

☆ Bi kere kesinlikle bu dönem eğlenceyi bi köşeye bırakın.

☆ Derslerinizi en başından sıkı bir şekilde takip edin. Teog'a son 5-6 hafta çalışmayın. Bu hataya ben düştüm :(

☆ Haftasonları etkinlik olarak Cumartesi günü arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Pazar günüde tekrar ve ödevlerinizi yapabilirsiniz.

☆ Eğer durumunuz yetiyorsa dershaneye gidin kesinlikle. Çok ama çok yararı dokunuyor.

☆ Eve geldiğinizde 2 saat içinde o gün işlediğiniz konuları tekrar edin. Yarım saat mola verin. Mola da zihninizi dinlendircek şeyler yapın. Daha sonra ödevleriniz varsa yapın ve uyuyun. Bunu düzenli bir şekilde yapmayı da unutmayın.

☆ Teog sınavından hiç korkmayın azcık 2. sınav daha zor oluyor sadece. Ama dediğim gibi çalışırsanız herşey çok kolay gelcek. Bu sene biraz dişinizi sıkın.

☆ Sabahçıysanız çok çok şanslısınız. Çünkü öğlenci olunca çok yorgun olup eve gelir gelmez yatağa atıyor insan kendini. Sabahçıysanız avantajını kullanın.

☆ Mola vererek çalışın. Ama molada sakın sosyal ağlardaki hesaplarınıza girmeyin. Çünkü ders çalışınca aklınız orada kalıyor. Tüm dikkatiniz dağılır benden söylemesi :))

Gerçekten Teog'dan boşuna korkmuşum 😡 Siz siz olun 1. Teog'dan 450 üstü almaya bakın. Çünkü 2. Teog
'da  çalışılcak konu daha da artıyor. Bu sizi zorlayabilir.

☆ Türkçe, Matematik, Fen ve İnkılap derslerinize daha fazla çalışın. Çünkü Teog'da katsayısı en fazla olan dersler bunlar.

☆ Kendinize iyi davranın. Zaten etrafınızdakiler de size gireceğiniz sınavdan dolayı ayrı bir hassasiyet gösterecektir. Size en büyük hassasiyeti gösterecek olanda öğretmenleriniz hatta :D

☆ Tenefüslerde test çözmeyin. Yorucu bir dersten çıktınız sonuçta beyninizi dinlendirin, oksijen alın. Ama boş derslerde test çözebilirsiniz.

☆ Yazarak çalışın, evde kendi kendinize anlatarak çalışın. Kötü olduğunuz derste geliştirin kendinizi. Videolar izleyin.

AKLIMA ŞİMDİLİK BUNLAR GELDİ İLERKİ BÖLÜMLERDE DE DEĞİNECEĞİM MERAK ETMEYİN :) LÜTFEN VOTE  VERİN. EKSİK BİŞEY VARSA YORUM YAPARAK UYARIN 💞 İYİ GÜNLER DİLERİM :))

Kızlara Öneriler ∞Where stories live. Discover now