Part 3

1.5K 108 15
                                    

Την επόμενη μέρα ξύπνησα ομολογώ κάπως καθυστερημένα από ότι συνήθως. Δεν κοίταξα το τηλέφωνο. Το μόνο που κοίταξα ήταν η ώρα. 10:30 η ώρα. Ωραία σκέφτηκα και πήγα για ένα γρήγορο ντουζ. Ήμουν αγχωμένη και έπρεπε να ηρεμήσω με κάποιο τρόπο. Από στιγμή σε στιγμή περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο για την θέση. Αχ. Βγήκα από το μπάνιο,ντύθηκα και στέγνωσα τα μαλλιά μου. Κάθισα στο καναπέ βλέποντας τηλεόραση και περιμένοντας να χτυπήσει το κινητό μου. Χτύπησε όμως δεν περίμενα αυτό το όνομα που υπήρχε στην οθόνη. Το σήκωσα.

"Έλα Louis."του είπα μη ξέροντας πως θα αντιδράσει.

"Μικρό συγγνώμη." μου είπε στενοχωρήμενα.

"Louis τι συνέβη και μου μιλούσες έτσι;"

"Εμ Amelia, έπιασα την κοπέλα μου στα πράσα. Στο μαγαζί που συχνάζαμε, αγκαλιά με έναν τύπο να φιλιούνται. Συγγνώμη Amelia. Μετά έμπλεξες εσύ. Χωρίς να φταις. Απλά σκέφτηκα πως αν ήσουν εδώ όλα θα ήταν διαφορετικά." είπε και κόβω το κεφάλι μου ότι έκλαιγε. Την αγαπάει πολύ. Γιατί το έκανε αυτό η Lisa;


"Δεν υπάρχει πρόβλημα Louis. Έπρεπε να μου μιλήσεις από χθες. Και εμένα μου λείπεις πολύ."

"Αχ. Για πες τώρα. Τι έγινε με την συνέντευξη." δεν πρόλαβε να ρωτήσει και αμέσως είχα δεύτερη γραμμή. Ίσως ήταν από την εταιρεία.

"Louis κλείσε! Έχω δεύτερη γραμμή και μπορεί να είναι από εκεί."

"Θα σε ξανά πάρω" είπε και έκλεισε καθώς εγώ απαντούσα.

"Παρακαλώ" είπα ευγενικά.

"Γειά σας. Η δεσποινίς  Amelia Jones;"

"Η ίδια" είπα καθώς με είχε κυριεύσει το άγχος.

"Συγχαρητήρια δεσποινίς Jones. Με τις ικανότητες σας και την εμπειρία σας κερδίσατε μια θέση στην εταιρεία μας. Θα σας στείλουμε σε email το πρόγραμμα εργασίας σας."


"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και ελπίζω να μείνετε ευχαριστημένοι." Είπα και ήταν σαν να το ήξερα από πριν. Κλείσαμε το τηλέφωνο και πήρα τον Louis και μετά την οικογένεια μου για να τους πω τα νέα!! Είμαι τόσο χαρούμενη.

Σε λίγη ώρα ήρθε το email από αύριο ξεκινάω κανονικά. 8 η ώρα θα πρέπει να είμαι στο γραφείο. Είμαι χαρούμενη και μακρυά από την Βοστόνη. Ξαφνικά θυμήθηκα το αγόρι με τα πράσινα μάτια. Τι όμορφος θεέ μου; Τα λακκάκια του, το χαμόγελο και γενικά  το καθετί  πάνω του ήταν ξεχωριστά όμορφο. Και έμεινα να τον σκέφτομαι για κάποια ώρα.

Harry's P.O.V

Ξύπνησα με την σκέψη της σήμερα το πρωί. Πηγαίνοντας στη δουλειά  πέρασα από εκεί που την έσωσα. Σκεφτόμουν τα χείλη της και.... ααα. Ξεκόλλα Harry. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Ίσως για μια βραδιά αλλά τίποτα παραπάνω. Δεν θα χαλάσουμε και τις συνήθειες. Γέλασα με τις σκέψεις μου. Ίσως πρέπει να την ξαναδώ. Είναι ωραία γυναίκα αλλά μέχρι εκεί. Θα την ρίξουμε και αυτή. Όπως τις άλλες που προηγήθηκαν.


Amelia's P.O.V


Πέρασε λίγη ώρα σκεπτόμενη τα μάτια του. Που να ήξερα τι θα ακολουθούσε.




Έβαλα ένα ακόμη part. Ελπίζω να σας αρέσει. Δεν είναι τόσο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά ακολουθούν πολύ καλύτερα, πιστέψτε με. Ευχαριστώ όσες το διαβάζετε. Αν θέλετε πείτε μου γνώμη στα σχόλια. Καληνύχτα και καλή ανάγνωση.💗💘💝

My kind of love. H.SΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα