Part 35

553 46 0
                                    

"Ευχαριστώ." Με κοίταξε.

"Δεν θα σε συγχωρήσω ξανά, να το ξέρεις."

"Δεν θα ξανακάνω τίποτα τέτοιο,στο υπόσχομαι." Πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση μου καθώς προχωρούσαμε προς το αυτοκίνητο.

Μετά από λίγο ήμασταν σπίτι. Άνοιξα  την πόρτα και κατευθύνθηκα αμέσως στο δωμάτιο για  να αφήσω την βαλίτσα. Έστειλα μήνυμα στους δικούς μου ότι δεν θα ερχόμουν τελικά και κατέβηκα κάτω. Για να φτάσεις στα δωμάτια υπάρχει μια μικρή σκάλα που τα ενώνει. Καθόταν στον καναπέ. Η ώρα ήταν τέσσερις.

Καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ αρκετή ώρα χωρίς να μιλάει κανείς. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη αλλά παράλληλα σκεφτόμουν και την σκηνή με την κοπέλα και τρελενόμουν. Επίσης, μου έλειπε τόσο πολύ ο Louis. Μακάρι να ήταν εδώ αυτή τη στιγμή. Θα έδινα τα πάντα για να ερχόταν ξανά πίσω στη ζωή. Έφυγε τόσο ξαφνικά και ορισμένες φορές το μόνο που θέλω είναι να πάω στον τάφο του και να του μιλάω με τις ώρες. Για το πως περνάω χωρίς αυτόν, για την δουλειά μου, για τον Harry για το πόσο πολύ μου λείπει κάθε λεπτό της ημέρας που τον σκέφτομαι. Είναι ότι χειρότερο να χάνεις κάποιον που αγαπάς. Εύχεσαι να μην είχες πει μερικά πράγματα ή να είχες πει κάποια που δεν είπες ποτέ. Δεν του είχα πει ποτέ ότι είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει κανείς και δεν του είπα όσες φορές έπρεπε  ότι τον αγαπάω πολύ.

"Μωρό μου." Είπε και με έβγαλε από τις σκέψεις μου.

"Ναι." Του είπα.

"Έχεις καταλάβει ότι καθόμαστε εδώ και μιάμιση ώρα σε αυτόν τον καναπέ;"

"Αλήθεια;" Κοίταξα το ρολόι και όντως ήμασταν τόση ώρα εκεί.

"Σήκω να πάμε μια βόλτα."

"Βαριέμαι." Είπα δυσαρεστημένα.

"Ω έλα τώρα." Μου χαμογέλασε και αυτό ήταν. Δεν χρειαζόμουν τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό για να βρω την όρεξη που δεν είχα.

Ντύθηκα και κατέβηκα γρήγορα. Κλείδωσε και φύγαμε από το σπίτι.

"Θες να πάμε με το αυτοκίνητο ή να περπατήσουμε;"

"Να περπατήσουμε."

Προχωρούσαμε και θυμήθηκα την μέρα που περπατούσαμε με τον Louis και συναντήσαμε τον Harry με μια από τις κοπέλες που τον έχω δει μαζί.
Θυμόμουν τις στιγμές του Louis με την Nicole. Είχαν χωρίσει για ένα χρόνο που μεσολάβησε η Lisa. Όταν έφτασε εδώ ο Louis γνώρισε μια κοπέλα στο αεροδρόμιο που την έλεγαν και εκείνη Nicole. Είχε αλλάξει αρκετά και δεν κατάλαβε ότι ήταν το κορίτσι που ήταν μαζί από τα 17. Όταν το κατάλαβε της ζήτησε συγγνώμη και έτσι ήταν πάλι μαζί ώσπου μετά από κάτι μήνες, πριν λίγες εβδομάδες, συμφώνησαν να χωρίσουν όμως αγαπούσε ο ένας τον άλλον τρελά ακόμη. Μετά από τόσα χρόνια συνέχιζαν χωρίς να "κουράζονται". Ήθελα τόσο πολύ να έχω και εγώ έναν τέτοιο έρωτα.

My kind of love. H.SWhere stories live. Discover now