Part 48

574 43 4
                                    

Σηκώθηκα μετά από περίπου 10 λεπτά μπροστά από την πόρτα και αφού δεν είχα αλλα δάκρυα να ρίξω, πήγα για μπάνιο. Έβγαλα τα ρούχα που μου είχε δώσει να φορέσω και τα έβαλα στα άπλυτα καθώς πέταξα τα αγαπημένα μου παπούτσια αφού είχαν γίνει γεμάτα γρατζουνιές και τα τακούνια τους είχαν μετακινηθεί από το πολύ περπάτημα. Έκανα μπάνιο και μετά από λίγη σκέψη και χαλάρωση βγήκα. Πήγα προς το δωμάτιο μου. Βρήκα ένα πράσινο φόρεμα κοντό και το φόρεσα ενώ απέφυγα να βάλω σουτιεν. Έβαλα ένα μαύρο μπραζίλ μόνο. Περπάτησα ξυπόλυτη προς την κουζίνα παρόλο που έκανε κρύο έξω το φόρεμα μου ήταν κοντομάνικο και όμως δεν κρύωνα. Μέσα ήταν ζεστά. Η ώρα είχε πάει 11. Έβαλα καφέ και κάθισα στον καναπέ ενώ άλλαζα συνέχεια τα κανάλια από βαρεμάρα. Η πόρτα χτύπησε και έτρεξα να την ανοίξω.

Άνοιξα την πόρτα και είπα "Liam." χωρίς να δω ποιος ήταν. Μόλις είδα ποιος ήταν πήγα να κλείσω την πόρτα όμως την έσπρωξε και μπήκε μέσα. Έκανα πιο πίσω μερικά βήματα και εκείνος έκλεισε δυνατά την πόρτα.

"Σοβαρά τώρα;" ρώτησε.

"Σου είπα να μην με ενοχλήσεις ξανά."

"Κάναμε σεξ πριν λίγες ώρες και εσύ με παρατάς λέγοντας ότι αγαπάς τον Liam;"

"Σου είπα να ξεχάσεις ότι έγινε μεταξύ μας." Είπα και εκείνος με κοίταξε νευρικά.

"Ώστε έτσι λοιπόν;" με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει χωρίς δισταγμούς λες και δεν είχε συμβεί τίποτα.

Τον απομάκρυνα για λίγο.

"Harry δεν θέλω." Φώναξα.

"Δε σε ρώτησα." Είπε και έσκισε το εσωρουχο μου ενώ δεν μου έβγαλε το φόρεμα που φορούσα. Με σήκωσε ενώ έβαλε τα πόδια μου γύρω από την μέση του ενώ πρώτα ξεκούμπωσε το μαύρο τζιν που φορούσε και έβγαλε το σακάκι του. Τότε μπήκε μέσα μου δυνατά κάνοντας με να αναστενάζω επανελημένα. Πλησίασε τον λαιμό μου γδέρνοντας αυτή τη φορά την άλλη πλευρά που δεν είχε σημαδέψει πριν από κάποιες ώρες. Τράβηξα δυνατά τα μαλλιά του ενώ συνέχιζε μπαίνει και να βγαίνει μέσα μου γρηγορότερα και δυνατότερα κάνοντας να με να ανατριχιάζω και να φωνάζω από ηδονή. Μόλις τελείωσε, κούμπωσε το παντελόνι του πήρε το σακάκι του και πριν να ανοίξει την πόρτα μου είπε:

"Τώρα θα φύγω. Τα ξαναλέμε." Είπε κλείνοντας μου το μάτι. Έμεινα όρθια στον τοίχο και προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβη μόλις τώρα. Ήρθε, το κάναμε και έφυγε; Και τωρα τι; Αυτό θα γίνεται;

My kind of love. H.SWhere stories live. Discover now