Ερώτηση!!

939 24 5
                                    


Θα θέλατε να συνεχιστεί το βιβλίο του Harry και της Amelia συνεχίζοντας την ιστορία με την ζωή τους και πως θα εξελιχθεί ή να ξεκινήσω μία καινούργια ιστορία που το θέμα της θα είναι:

"Τέσσερα κορίτσια από την Ελλάδα με ξεχωριστές και υπέροχες φωνές η κάθε μία από εκείνες επιτέλους ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Η μοίρα τα φέρνει έτσι ώστε καταφέρνουν να τραγουδήσουν με μεγάλους καλλιτέχνες ανάμεσα τους και οι One direction. Η Δήμητρα είναι η πρωταγωνήστρια του βιβλίου η οποία είναι ένα κορίτσι γεμάτο ζωή που χαίρεται κάθε στιγμή της ημέρας. O Harry είναι ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, διάσημος τραγουδιστής, όμως ήταν πολύ διαφορετικός από τους υπόλοιπους πετυχημένους τραγουδιστές. Αγαπούσε κάθε μία από τις φαν του και είχε μια ιδιαίτερη αγάπη και σχέση με την οικογένεια του. Μπορεί άραγε ενα απλό κορίτσι από το Ηράκλειο της Κρήτης να κλέψει την καρδιά του Harry Styles; Ενός άνδρα που κάποτε έβγαινε με μοντέλα και διάσημες τραγουδίστριες να τον κάνει να την ερωτευτεί; Μπορεί άραγε μέσα σε ένα tour μεταξύ τους να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό; Κι αν έχει δημιουργηθεί ήδη μόνο με ένα βλέμμα τότε τι γίνεται; Θα μπορέσουν να είναι μαζί; Θα μπορέσουν οι φωνές τους να δημιουργήσουν μια μαγευτική μελωδία που εκτός από τις καρδιές του θα μαγέψουν και τις υπόλοιπες καρδιές;"


Αυτό είναι λοιπόν το θέμα του δεύτερου βιβλίου που θα ξεκινήσω. Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας! Μπορώ αν θέλετε να ξεκινήσω και τα δύο βιβλία. Μην ξεχνάτε την ιστορία μου "Fallen In Love With A Vampire" αν σας αρέσουν τέτοιου στυλ βιβλία. Άλλωστε δεν θα είναι πολύ μεγάλη αφού θα δείτε πως θα εξελιχθεί. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Σας αγαπώ!! 💗

My kind of love. H.SDove le storie prendono vita. Scoprilo ora