Part 20

689 62 0
                                    

23 Νοεμβρίου σήμερα. Η μέρα των γενεθλίων μου. Μόλις ξύπνησα. Η ώρα είναι 9 και το κουδούνι χτύπησε για κάποιον περίεργο λόγο. Ποιος να είναι τόσο νωρίς. Άνοιξα και φυσικά και ήταν αυτός.

"Να ζήσεις Lia και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μια σοφός." Μου τραγουδούσε χαμογελαστό κρατώντας μια τούρτα στα χέρια του. Κλασσικός Louis.

"Κάνε ευχή." Πρόσταξε.

Έκλεισα τα μάτια μου και έκανα. Να δω μια τελευταία φορά τον Harry κι ας μην είμαστε μαζί. Μόνο μία τελευταία φορά.

Άνοιξα τα μάτια μου, έσβησα τα κεριά και αγκάλιασα τον Louis.

"Να τα εκατοστήσεις." Είπε.

"Σε ευχαριστώ πολύ για όλα Louis." Απάντησα και τον έσφιξα περισσότερο.  Είμαι τόσο χαρούμενη όταν  είμαι μαζί του. Μου φτιάχνει πάντα την διάθεση. Έστω και για λίγο.

Καθώς τρώγαμε την τούρτα προσπαθούσε να πει κάτι άλλα έτρωγε και ήταν αδύνατον. Είχε γεμίσει και τούρτες στα μάγουλα και το μόνο που μου βγήκε ήταν ένα δυνατό γέλιο που δεν μπορούσα να σταματήσω.

"Σκασε Lia." Είπε καθώς κατάπιε.

"Μισό λεπτό." Έπιασα ένα κομμάτι τούρτα και το κόλλησα στο κούτελο του. "Τώρα είσαι τέλειος."

"Υπέγραψες μόλις τώρα την καταδίκη σου." Έπιασε και αυτός λίγη και μου την πέταξε στο πρόσωπο. Μετά από ώρα η πιτζάμες μου είχαν γίνει  γεμάτες σοκολάτα όπως και τα ρούχα του Louis. Τα μαλλιά μας ήταν πιο καφέ από ποτέ και το πάτωμα επίσης.

"Είδες τι έκανες τώρα χαζό;"

"Αα τώρα που το θυμήθηκα σου έχω και ένα δώρο."

"Μα μου πήρες τούρτα, δεν χρειαζόταν και δώρο."


"Εγώ στο έφτιαξα. Κλείσε τα μάτια σου και θα δεις."

Έκλεισα τα μάτια μου.

"Άνοιξε τα."

Είδα ένα υπέροχο ροζ άλμπουμ με φωτογραφίες και δύο μεγάλες κόκκινες καρδιές. Το άνοιξα και στην πρώτη σελίδα μου είχε γράψει κάτι.

~ Αγαπημένη μου, χαζή, Amelia σε γνωρίζω από μωρό και από 5 χρονών είμαστε αχώριστοι. Χαίρομαι πολύ που κάθε χρόνο σε βλέπω και γίνεσαι όλο ένα και πιο μεγάλη. Δεν θα ήθελα να αλλάξει τίποτα από αυτά στο μέλλον. Θα είμαι εκεί να σε στηρίζω ακόμη κι αν δεν υπάρχω πια. Θέλω να σε δω να αποκτάς οικογένεια και έναν υπέροχο σύζυγό που θα σε προσέχει και θα σε αγαπάει μέχρι να τελειώσει η ζωή σας. Αυτό το χαζό, χαρούμενο χαμόγελο που είχες στα 18α γενέθλια σου , όταν είχαμε μεθύσει θα ήθελα να έχεις μια ζωή. Χωρίς να είσαι μεθυσμένη βέβαια. Θα σε αγαπώ πάντα. Χρόνια σου πολλά πριγκίπισσα.

Με πολύ αγάπη ο φίλος σου, Louis. ~

Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Τον αγκάλιασα τόσο σφιχτά που νόμιζα ότι θα σπάσει στην αγκαλιά μου.

"Είσαι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσα να έχω." Τα λόγια αυτά έφυγαν αυτόματα από το στόμα μου.


Χαμογέλασε και μου είπε να δούμε τις  φωτογραφίες. Είχε από τα πρώτα μου γενέθλια έως τα 23α. Σήμερα θα βγάζαμε αυτή για τα 24α. Το τηλέφωνο μου χτύπησε και ήταν οι γονείς μου.

"Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη αγάπη μου." Έκλαιγε από το τηλέφωνο. Είναι τα πρώτα μου γενέθλια μακρυά από εκείνους.

"Σας ευχαριστώ πολύ."


"Τι κάνεις κορίτσι μου; Όλα καλά;"
Όχι μαμά, δεν είναι εδώ o Harry.


"Ναι μαμά."

"Εντάξει θα τα ξαναπούμε αργότερα. Να περάσεις όμορφα."

"Εντάξει μαμά."

Το κλείσαμε.

"Louis, σήμερα δεν θέλω να θυμάμαι την ύπαρξη του. Μπορείς να με πας κάπου; Οπουδήποτε. Μακρυά από εδώ."



"Δεν θα σου χαλούσα την μέρα των γενεθλίων σου. Θα σε πάω όπου θες και το  βράδυ θα βγούμε."

Συμφώνησα και σηκωθήκαμε να καθαρίσουμε το σπίτι από τις τούρτες. Δεν μπορούσα να σταματήσω να τον σκέφτομαι. Θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αυτή τη μέρα ή τουλάχιστον να μένουμε ακόμη απέναντι. Τέλος πάντων. Ελπίζω να είναι καλά κι ας με έχει πληγώσει όσο κανείς  άλλος αλλά ποτέ δεν έχω ερωτευτεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Ίσως για κάποιο λόγο η αγάπη μου μεγάλωσε για αυτόν. Είναι μεσημέρι και είπαμε με τον Louis να πάμε έξω να φάμε. Φάγαμε και πλήρωσα εγώ αφού είναι τα γενέθλια μου σήμερα ειδάλλως δεν θα με άφηνε σε καμία περίπτωση να πληρώσω. Το έχει συνήθειο. O Jonathan δεν με έχει πάρει ακόμη να μου πει Χρόνια πολλά. Γιατί; Δεν το θυμήθηκε; Αλλά δεν με νοιάζει και τόσο αυτή τη στιγμή. Το μόνο δώρο που θέλω είναι εκείνος.


Πως σας φαίνεται; Το επόμενο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Ελπίζω να σας αρέσει. ❤👄

My kind of love. H.SΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα