Part 54

585 43 3
                                    

Μετά από περίπου πέντε λεπτά φτάσαμε σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της περιοχής. Μέσα μας περίμεναν δύο κυρίες. Μια μεγαλύτερη και μια μικρότερη σε ηλικία. Μάλλον ήταν γνωστές του Harry ή συγγενείς του αφού μπορώ να πω ότι έμοιαζαν. Μου έδωσε το χέρι του και πήγαμε προς το τραπέζι που κάθονταν.

Χαιρετήσαμε ευγενικά ενώ και οι δύο γυναίκες φίλησαν και αγκάλιασαν σφιχτά τον Harry. Μόλις τελείωσαν οι εναγκαλιασμοί με έπιασε από την μέση. Με έφερε δίπλα του ενώ και οι δύο παρέμεναν όρθιες με τα χαμόγελα τους να στολίζουν τα όμορφα πρόσωπα τους. Ήταν και οι δύο εκπληκτικά όμορφες και πολύ ευδιάθετες.

"Μαμά, Gemma από εδώ το κορίτσι μου η Amelia." Ήταν τόσο γλυκός όταν έλεγε "το κορίτσι μου". Ήθελα να του τσιμπήσω τα μάγουλα αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

"Amelia, από εδώ η μαμά μου και η αδερφή μου." Έδωσα ευγενικά το χέρι μου και φίλησα την κάθε μια ξεχωριστά.

"Χάρηκα πολύ." Τους είπα ενώ άρχισα να αγχώνομαι για το πως είμαι αν θα τους αρέσω και προπάντων γιατί ο Harry δεν μου είπε ότι θα γνώριζα την οικογένεια του; Ήθελα να έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτήν την μέρα.

"Και εμείς κοπέλα μου." Είπε η μαμα του και μας έκανε νόημα να καθίσουμε μετά από λίγο. Έκατσα δίπλα στον Harry και απέναντι από την μαμά και την αδερφή του. Ένιωθα τα μάγουλα μου να κοκκινίζουν ενώ μου είχαν κοπεί τα πόδια από το άγχος. Το χέρι του έσφιξε το δικό μου κάτω από το τραπέζι χαμογελώντας μου παράλληλα αφού καταλάβαινε ότι είχα άγχος. Ήρθε ο σερβιτόρος και ο Harry παράγγειλε ένα κόκκινο γαλλικό κρασί της δεκαετίας του '80.

"Εδώ μένετε;" ρώτησα ευγενικά προσπαθώντας να κρύψω το άγχος που με είχε κυριεύσει.

"Ήρθαμε σήμερα από Λονδίνο." Είπε με ένα χαμόγελο στα χείλη η αδερφή του.

"Ωραία!" Ανταπέδωσα το χαμόγελο.

"Harry αγόρι μου μπορούμε να μείνουμε σε ξενοδοχείο αφού μένεις με την κοπέλα σου." Απευθύνθηκε στον Harry.

"Μην ανησυχείτε δεν μένουμε μαζί." Είπε και θυμήθηκα τότε που μέναμε μαζί στο σπίτι μου. Είχα την αγκαλιά του οπότε την χρειαζόμουν κι ας μην γνωρίζω αν μου την χάριζε αλήθεια ή απλά για να παίρνει κάτι από εμένα. Μακάρι να μην με είχε μπερδέψει τόσο.

"Εντάξει."Είπε ενώ δεν ήθελε να τον φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά μου.

"Λοιπόν Amelia, για πες μου το μυστικό σου." Είπε παιχνιδιάρικα η Gemma.

My kind of love. H.SWhere stories live. Discover now