5.

7.4K 395 27
                                    

Ráno mě nevzbudí nic jiného než to kňouravé stvoření vedle mě. Jsem ještě tak ospalý ze ho nevnímám až když do mě strčí hlavičkou. Otočím se a protřu si oči. Louis se nevinně zaculí a přitulí se ke mě.
"Proč si mě budil?" Zamračím se.
"P... Papat? " nervózně se zavrtá víc pod deku.
"Tady máš mlíčko" podám mu láhev ze včerejška. Vděčně se usměje a začne pít. Já zas zavřu oči a slíbím si ještě pár minut spánku s kterých je stejně hodina. Probudí mě strkání do ruky a zoufalé kňučení.
"Co je?Už zase jíst?" zamručím.
"Č.. Čur"nestihne doříct a už cítím pod sebou mokro. "Čůrat"smutně dodá a sklopí hlavičku.
"Louisi!" zavrčím a začnu se zvedat.
"Ty se chceš zase koupat?" přísně se na něho podívám "O... Omlouvám se"zakňourá.
"Pojď ukážu ti kde se čůrá"řeknu o něco mírněji a zvednu se s postele.Loui opatrně vyleze a snaží se mě napodobit ale pak stejně skončí na čtyřech. Připíšu si do svého imaginárního seznamu naučit ho chodit. Dojdu do koupelny a zastavím se u záchodu.
"Tady se čůra, sednes si a vyčůráš se, tady je toaletní papír to je na utření a tady se splachuje" Všechno mu ukážu a pak přejdu k umyvadlu.
"A tady si umyješ ručičky aby jsi je neměl špinavé" Usměju se na něho a pohladím ho po vláskách.
"A tady je vana dneska půjdeš dobrovolně nebo násilím?" Nervózně si poposedne a pak si pomalu vleze do vany.
"A... Ale ne d...do oušek a d... Do oč..očiček" Prosebně se zatváří. Rychle ho okoupu a zabalím do ručníku kde se uvolní a je rád že už žádná voda.
"Dneska ti udělám nudličky s masíčkem chceš?"Povídám mu zatímco ho nesu do kuchyně spokojeně zavrní. Pustím mu televizi a dám vařit nudle s kouskama masa. Mezitím vyřizuju dodávku postele. Lou spokojeně hajá u televize a hraje si s nějakým klubíčkem které ani nevím kde se vzalo. Zamyšleně se postavím k hotovému jídlu a pak se rozhodnu pro talíř.Postavím mu to na stůl a přísunu židličku.
"Zlato pojď papat"zavolám na něj. Nadšeně přicupitá zamnou a zmateně se díva po zemi kde má misku.
"Dneska budeme papat s talíře" usměju se na něj a posadím ho na židli
"Koukej tohle je lžička a tím nudličky nabereš" Vemu lžičku, naberu pár nudliček a přiložím to k jeho rtíkům.
"Otevři pusinku a já ti tam dám papaní" jemně zatlačím lžičkou na rtíky a Lou pomalu otevře pusinku. Vliju mu tam obsah lžičky a Lou ji okamžitě vyplivne.
"P... Pálí" zasyci.
"Musíš foukat zlato bolí to moc? Vyplazni jazýček" starostlivě se zeptám a Lou otevře pusinku a vyplázne jazyk který je celý červený. Zkusím mu ho pofoukat ale ještě víc kňourá. Zvednu se a naliju mu trošku mlíčka do misky.
"To ti pomůže je ledové" přidržím mu mističku a on ponoří jazyk do mlíčka a po chvíli spokojeně zapřede. Už se chystá mlíko vypít ale já mu ho dám rychle na kraj stolu.
"Až spapáš tak bude mlíčko" vemu lžičku a naberu kousek masa ale než mu ho dám radši pořádně pofoukam a až pak mu ho společně s vodou s polívky dám do pusy. Je sladký jak každou lžičku zkoumá nejdřív opatrně rozkouše a když zjistí že je to dobre zavrní a čeká na další. Po jídle mu ještě přisunu zaslouženou misku mlíčka a odnesu dát nádobí do myčky. "Chceš ještě televizi?" zeptám se a pohladím ho po vláskách. "M... Mmm...?" nerozhodně se koukne na televizi a z okna "V... Ven? " zvedne ke mě v očekávání očka
"Chceš jít ven?" nadšeně zastříhá ouškama a už běží k oknu kde ho upatlá ručkama jak se snaží přes něho dostat. "Musíme dveřma ne oknem"pobaveně se zasměju "Počkej vemu ti nějaké oblečení"vyběhnu pár schodu do pokoje a vemu moje staré ale pohodlné tepláky a tričko. Když mu je nesu zpět zůstanu zarazeně stát. Před schodama sedí Lou se skloněnou hlavičkou a vedle něho loužička.
"N.. Nestihl"řekne když uslyší jak schazím schody a mířím k němu.
"Lou dostaneš plínku jestli nestihneš chodit na zachod"smutně zakňučí a než stihnu cokoliv říct veme tričko co se válelo na sedačce a nesl ho sebou hodí na tu loužičku a poplácá ho s pyšným úsměvem.
"L... Louis u..uklidil" usměje se nadšeně. Já si jenom povzdychnu sejdu těch pár schodu a dám mu oblečení které si má oblíct.

---------------------------------------------
Hi sun ^^
Já vím že moje přidávání je otřesné ale řeším teď moc věcí najednou a moje tělo dostává dost zabrat.
Od pondělí dělám 12. Takže budu přidávat s největší pravděpodobností jednou za týden. Snad to chápete :)
I love you my babes  <3

Harry's cat (larry) KorekceWhere stories live. Discover now