15.

6.3K 358 16
                                    

Lou mě celou dobu upřeně sleduje. Až si vlezu k němu do vany tak přestane, otře si očka a natáhne ke mě ruce aby se mohl přitulit. Přitulím si ho k sobě a dělám mu malé kroužky na zádech. Lou se uklidní a spokojeně mi přede do ucha. Po pár minutách naberu trošku vody a nechám mu ji stéct po zádech. Lou se trošku zavrtí ale nijak neprotestuje. Znovu naberu vodu a nechám mu jí stéct po zádech na to uz Lou reaguje vrčením ale dál je přitulený. Přemyslím že můj plán s tím vzít si ho když se furt tak nabízí nebyl dobrý nápad.


Přitáhnu si ho blíž k sobě a obmotám kolem jeho zad nohy ať neuteče. (Snad chápete) jednou rukou ho hladím ve vlasech a druhou naberu vodu a poliju mu znovu záda. To už Lou nevydrží a zakousne se mi do krku kde zavrčí.

"Louisi! "Plácnu ho jemné přes záda ale když jenom zesílí stisk trhnu mu vláskama. Zabolí to oba ale jinak by mě nepustil. S přimhouřenýma očkama a zakloněnou hlavou kdy má ještě mírně pootevřené rty vypadá vazně dokonale a já mam chuť ho potrestat hned. Lou se snaží dostat moji ruku pryč a odstrkává mě od sebe než to vzdá a zakňourá. Pomalu mu pustím vlasy ale to ještě nevím že je to ta největší chyba tenhle den. Lou se na mě vrhne a pokouše mi půlku krku než ho stihnu chytit a prudce stáhnout pod vodu. Podržím mu pár sekund hlavu dole a pak ji pustím aby se neutopil. Lou zalapá po dechu a se skloněnou hlavou kdy mu teče voda z vlásku do obličeje zavrčí.

"Hra teprve začíná" zašeptám mu do ucha a jemně ho kousnu. Lou zapřede a natiskne se na mě. Mam chuť si zapleskat protože jsem našel jeho slabé místo.

"Nějaký mazlivý ne? "Pousměju se a podrbu ho ve Vlasech.

"Pusu? "Zamňouká potichu Lou a natočí ke mě hlavu. Jemně si ho přitáhnu k sobe za vlásky a spojím naše rty. Lou se hned probojovává jazykem do mojí pusy a spokojeně přede. Jemně ho chytnu za boky a přitáhnu si ho na klín abych ho měl blíž a opřu se o zeď zamnou. Lou přesune svoji ručičku na moji bříško a začne mě škrabkat těma malinkýma nehtíkama když ho kousnu do rtu a zatahám za něho. Pak se začne vrtět a nespokojené kňourat když ho plácnu po zadečku.

"Seď! " přikážu mu. Lou mi zavrčí do rtu a pohne se proti mě. I když nechci moje tělo na to má jiný názor a mému friendovi se to líbí. Lou zakňourá když se mu sedí nepohodlně a trošku se posune dozadu. Svou ručku posune níž a pomalu ho chytne do ruky. Vyjdu mu pánvi vstříc a Lou začne pomalu pracovat. Jemně ho škrabkám po zádech a pomalu sjedu na jeho zadeček kde ho hladím a párkrát i zmáčknu. Lou mi zakňourá do rtu a natiskne se mi zadečkem na ruku. Zatímco ho jednou rukou hladím po vlascích a tahám za ně druhou se snažím ho pomalu připravit na bolest. Jemně zatlačím jedním prstem dovnitř a počkám až se utiší. Lou vyjekne a povyskočí. Odpojím se od jeho rtu a jemně mu koušu krk kde si myslím že je mu to příjemné. Na jednom místě kde se Lou pohne zadečkem a zakňourá se zastavím a společně s kousnutím posunu i prst. Lou povolí svaly a opře se ručkou o moje bříško.

"Postel" zašeptá Lou a zavrtí se. Jemně z něj vytáhnu prst a pomůžu mu se postavit. Obmotám mu ručník kolem těla a odnesu ho do postele a lehnu si nad něho. Lou roztomile zamrká a obmotá mi ocásek kolem pasu. Skloním se k němu a jemně ho kousnu do ucha Lou zalapá po dechu a prohne se v zádech. Udělám to tak několikrát spolu s rukou kterou se mu dostanu k zadečku a snažím se ho znovu připravit. Ale Lou zafňuká hned jak se do něho dostanu jednom prstem. I když se o to snažím dalších pár minut Lou se malém rozpláče. Hned vytáhnu ruku zpět a zapřu se mu u hlavy kde se mu chvilku koukám do oči a pak ho pohladím po tváři. Lou se uculí a zvedne ouška. V tu chvíli si uvědomím jak moc je roztomilý. Přelezu přes něj a přitisknu si ho k sobe. Lou spokojeně zapřede a zavře očka. Nikdy bych nedovolil nikomu usnout když má rozdělanou práci ale na něho se nedá zlobit. Myslím ze jako lekce mu to stačilo a už nikdy mě nebude provokovat. S úsměvem zavřu oči a usnu s ním.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Hi sun ^^

Všichni víme co se stalo i jsme viděli x factor. Psala jsem už na jednu stranku svůj názor a kdyby jste si ho chtěli přečíst dám vám odkaz do komentářů jenom stačí napsat. Chtěla jsem vám udělat radost tak jsem napsala aspoň díl. Už jenom 2 a bude konec.

Jsem ráda že mám tak skvěle čtenáře. Love y <3

Be strong boobear ^^


Harry's cat (larry) KorekceOù les histoires vivent. Découvrez maintenant