14.

6.3K 356 10
                                    

Mezi nima je i pan Malik s kterým jsme už uzavřeli několik obchodu a nemůžu si stěžovat.Louise musím brat sebou ale ten většinu dne proleží a prospí jako pravé kočky.
"Tak jak se domluvíme? " zeptám se pana Malika když si prohlíží dokumenty o koupi domu. Lou se rozvaluje na sedačce kousek od nás a zvědavě se na Zayna dívá.
"Já bych si to ještě promyslel je v tom moc peněz ale přinesl jsem vám i nabídky jiných domů co by vás mohli zajimat" řekne a podá mi papíry. Zatímco si čtu jeho návrhy jeho pozornost se přesune na Louise. Na můj vkus ho sleduje až moc dlouho a ve mě se začne probouzet žárlivost. Lou se nevinně zaculí a doťapká ke mě na sedačku kde se přitulí a nenápadně se dívá na Zayna.
"Ehm" odkašlu si a přeruším tak jejich romantickou chvilku kdy Louiho hrozně zajímají Zaynovi věci a přeleze si k němu na sedačku a Zayn ho podrbe za ouškem co se Louimu moc líbí a natiskne se na něho.
"Už jste si to přečetl?" zvedne pohled od Louise ale má takový drzý výraz jako by mi chtěl říct že Lou je jeho.
"Rád bych to dočetl kdyby jste se nedotýkál toho co je moje. Lou pojď ke mě "zasyčím a poplácám na místo vedle mě. Lou zafňuká, sklopí ouška a přeleze si ke mě. Chytnu ho kolem pasu a posadím si ho před sebe.Lou se zavrtí a pořádně se na mě natiskne. Snažím se ho co nejmíň trestat aby se naučil co si může dovolit a co ne ikdyž má furt svoje agresivní nálady a musím ho zavírat do ložnice než se uklidní ale má i mazlivé které celkem převažujou.
"Možná kdyby jste nechal Louise vybrat si byl by radši" prohodí Zayn "On ještě nemá rozum na takové věci a ví komu patří"zavrčím nazpět. Lou zakňucí a sklopí ouška k hlavě nemá rád hádky a hlasité věci.

Uzavření smluv se Zaynem bylo vždycky jednoduché  věděl co chce a mě se jeho návrhy vždycky líbily teda kromě toho s Louisem. Když jsem nad tím tak přemýšlel nedokázal jsem určit co k Louimu
cítím nebo jsem si to nechtěl přiznat. Se Zaynem šlo vždycky obchodování rychle a dnešek nebyl výjimkou.Podepsal jsem smlouvy které chtěl a Zayn konečně vypadl s pohledem upřeným na Louise který se rozvaloval na sedačce a nevinně mrkal kdy si myslel že ho asi nevidim. Pomsta bude sladká Lou. Zbalím si věci a s taškou přes rameno kde je hlavně notebook si stoupnu před sedačku a pohledem dám jasně najevo ze odcházíme. Lou natáhne packy nahoru a nevinně se usměje. Povzdechnu si a vemu ho do náruče. Než dojdu k autu bolí mě ruce s toho tlustého kotěte co je líné a já mu pokaždé nedokážu odolat. Položím ho na přední sedačku a vyjedu směr domů. Cestou vymýšlím plán na pomstu za to jak mě Louis někdy vytáčí. Lou vypadá unaveně a každou chvilku usíná. Sklopím mu sedačku a nechám ho spát perfektně mi to zapadá do plánu. Zaparkuju v garáží a opatrně zavřu dveře. Rychle proběhnu kuchyň do koupelny kde napustím příjemnou vodu s bublinkama, zapálím svíčky a zapnu klimu na 38 stupňů.  Dneska mám s ním velké plány. Mezitím co se napouští voda se převlíknu a netrpělivě podupávám nohou. Až je vana napuštěná do půl vypnu vodu a jdu pro Louiho kterého odnesu do ložnice a svlíknu. Lou se párkrát zavrtí a spokojeně spí dál. Znovu ho zvednu do náruče a odnesu před vanu po cestě ještě zhasnu světlo a opatrně ho položím do vody. Lou okamžitě otevře oči a začne sebou házet čím vystříká vodu.
"Lou klid ona ti neublíží vlezu si klidně k tobě aby ses neutopil"pohladím ho po vláskách.
"Lou pryč"zakňourá nešťastně
"Lou si to měl rozmyslet dřív než provokoval Harryho" zamračím se a rozejdu se ke dveřím. 
"Lou tu nechce být sám"zafňuká "Smůla"zamumlám a odejdu z koupelny. Hned se ale postavím za dveře a poslouchám co se stane. Nejdřív je hrozné ticho kdy se bojím že se snad i utopil.
"Harry! Lou se bojí" zafňuká a rozpláče se. Chvíli ho ještě trápím ale čím dýl ho slyším plakat trhá mi to srdce a musím se vrátit. Lou sedí schoulený v klubíčku a celý se třese. Kleknu si k rohu vany a pohladím ho po vláskách. Zvedne ke mě uslzené očka a já celý roztaju.
"Harry"zašeptá
"Mám jít k tobě? " zeptám se. Lou rychle přikývne. Já se zvednu a začnu se svlíkat.

-----------------------------------------
Hi sun ^^
Nějak jsem tam chtěla dát i Zayna a hodil se prostě jenom na tuhle pozici protože za chvilku příběh končí a ikdyž plno lidí Zayna nemá ráda mě nevadí.
Snad se vám kapitola líbí a dočtete příběh až do konce.  :)

Harry's cat (larry) KorekceWhere stories live. Discover now