8.

7K 374 12
                                    

Lou dá rychle nožku zpět přičemž si oddychnu ale po pár sekundách cítím jak svojí malou ručkou hladí moji bouli v boxerkách.
  "Louisi!Kam dáváš tu ruku!"Vyjeknu vyděšeně
"Na b....bouličku p..přece" nevinně se uculí a dál pokračuje v líných pohybech rukou.

"Lou nech toho na to jsi ještě malinký"silou vůle mu odstcim ruku ale Lou jen zasyčí a vrátí ji zpět.
"Niall mě už na...Naučil dělat tohle"řekne pyšně a s hybající se rukou přesune svůj jazýček na můj krk a jemně ho okousává. Prudce vydechnu všechen vzduchu a snažím se udržet.  Tak dlouho už jsem se s nikým nemazlil. Lou jemně stáhne moje boxerky a přejede jeho malou ručičkou přes celou délku a zase zpět. "Lou tohle... Vůbec neni správně" ztěžka vydechnu a mírně mu pánvi vyjdu vstříc. "Ale... Niall ř..říkal ze je to př...příjemné a d..dostanu m..mlíčko"zamumlá u mojeho krku kde se zakousne těsně u tepny. Moje nejcitlivější místo na krku a ten malý parchant se tam trefí. 
"Lou Niall....je idiot" vypadne ze mě a potichu zavzdychám. Lou zvědavě zvedne hlavičku a natočí ouško.
"Loulou...musíš zrychlit ručičku jestli..mě chceš uvolnit"vemu ji do svoji a začnu s ní rychleji přejíždět. Lou se tváří velmi zaujatě a rychle pracuje svoji rukou.Stačí mi už jenom pár pohybu ale nechci být moc hlasitý proto si přitáhnu Louiho k sobě a něžně ho políbím. Nadšeně mi to oplatí ale přestane hýbat rukou na to mu já zavrčím do rtu a prudce se pohnu pánvi nahoru. Lou se rychle vzpamatuje a nastaví stejně rychle tempo jako předtím...s posledníma tahama mu pomůžu svoji rukou a s tlumeným stenem dopadne všechno na moje bříško. Unaveně mu pustím ruku a opřu si čelo o to jeho.
"Děkuju zlato" dám mu pusinku na nosík a natahnu se pro kapesníky. Lou se uculí a než stihnu něco utřít cítím jeho jazýček na bříšku kde všechno pomalu slíže.  "Mlíčko" usměje se a olizne si rty který má mi dá okamžitě pusu abych zřejmě ochutnal jak jsem dobrý.
Odhodím kapesníky na zem, oblíknu si zpět boxerky a s přituleným Louisem usínám.
Ráno se rozhodnu ho vzít do obchodu a nakoupit pár věci. Potichu se zvednu s postele a hned toho drobka přikryju zpět. Dojdu do kuchyně kde si udělám kávu a sednu si s mobilem na sedačku kde si chvilku  vyměňuju názory s Niallem ohledně jeho blbého plánu s filmem. Po dopití kávy dám hrnek do myčky a vrátím se zpět do ložnice kde Lou ještě spinká stočený do klubíčka.
"Vstávej maličký"zašeptám a dám mu pusu do vlásku. "Meow " zamňouka Lou a otočí se na druhý bok. "Nedostaneš mlíčko když budeš spát" Jen tak prohodím ikdyž vím že Lou se pro mlíko i popere.
"M... Mlíčko? " zvedne ouška a rozespale zamžoura.
"Udělám ti teple ať máš něco v bříšku než nakoupíme"pohladím ho po boku a Lou se zmateně otočí. "n..nakoupíme? Lou neumí n...nakoupit Lou chce s...spát"přitulí se a zavře očka.
"Já nakoupím ty jenom ukážeš co chceš papat.  Nemůžu tě tu nechat samotného a nemůžeš být furt doma když tě chci naučit...Ehm...takové ty věci co koťátka ještě neumí. Tak pojď nebo tě odtáhnu za ouško" Jemně ho po něm pohladím a pak trošičku zatahám.
"Auvii"zavyje Lou sklopí ouška k hlavě a poškrábe mě drápkama. 
"Herečka" zasměju se a sťouchnu do něho ikdyž vím že ho vyprovokuju nejspíš do agrese aspoň se probudí.  Lou se jenom zamrači ale nechá očka zavřené.
"Louisi! "Zataham ho za nožku a když nijak nereaguje vstanu a začnu ho tahat s postele i s dekou kterou tahá sebou.
"ne...nechci!!"zasyčí a mlátí kolem sebe ocáskem.
"Pust!" trhne s nožkou a zlostně na mě kouká. Já mu pustím nožku ale v ten stejný moment se svalí i s dekou na zem a tváří se strašně ublíženě.
"Tak moc to nebolelo ne?" kleknu si k němu a snažím se ho pohladit po vláskách ale zasyčí a plácne ocáskem do země.
"Lou nemá rad Harryho"zamračí se a zvedne se k odchodu s pokoje. Povzdechnu si, zvednu deku ze země a ustelu ji zpět na postel.
Chci jít ještě do koupelny ale s kuchyně slyším obrovskou ránu a pak rozbití skla a hned za tím další ránu jako by padalo nádobí. Vyběhnu z ložnice a už s půlky schodů vidím Louiho jak mlátí vším nádobím co mu přijde pod ruku. 
"Hej! Víš kolik to stalo?!" zakříčím a seběhnu pár schodu kde ho chytnu za ruce aby nemohl nic dalšího rozbít ale Louis na to má jiný názor. Mlátí kolem sebe v záchvatu agrese a ja mám co dělat abych ho udržel.
"Louisi!  Uklidni se! " znovu zakřičím ale Lou vůbec nevnímá.

-------------------------------------------

Hi sun ^^
Já vím už jsem jak každý autor co tady píše a omlouvám se za později přidány díl. Nahoře máte odkaz na film který je strašně hezký.  Má anglické titulky ale když jsem si to dokázala přeložit já s moji ubohou angličtinou vy to předložíte i se zavřenýma očima ^^
Radši nebudu říkat kdy bude další kapitola ale dřív jak za týden s tím nepočítejte zítra se vracím na penzion a pak mam celý týden 12.
Plánuju to za pár dílů ukončit jestli teda nemáte nějaký nápad na děj mě uz dochází fantazie.

Harry's cat (larry) KorekceOnde histórias criam vida. Descubra agora