12.

6.7K 366 13
                                    

"Tak pojď kotě půjdem ven " zavřu notebook a s Louim se vydám do ložnice kde sebe i jeho prřevlíknu.  Lou už netrpělivě čeká u dveří. Hned jak otevřu vyběhne ven jak by hořelo. Zavřu dveře na zahradu a jakmile se otočím mám pocit že ten kluk mi to fakt dělá naschvál.  "Louisi!!! " zakřičím když se celý vyvalí v písku a pak se oklepe jak nějaký pes.  Se spokojeným výrazem přicupitá ke mě a snaží se ke me tulit .
"jdi pryč jsi celý od písku nechci vědět jak budeš vyvádět když ho budu dostávat s těch vlasů"odstrčim ho od sebe. Lou zakňourá a odejde si lehnout do trávy vyhřívat se. Já mezitím podřimuju a zároveň sleduju Louise jak nastavuje tělíčko příjemnému teplu. Kolem 6 večer ho skoro násilím táhnu domů kdy se chystám na bitvu voda vs Louis. Stáhnu si vlasy do culíku abych je neměl moc mokré a kňourajícího Louise posadím do vany.
"Já vím že je to nepříjemné ale musíš vydržet" nastavím příjemnou vodu a jemně mu umývat vlásky. Lou zaprská a zatřepe hlavou "Hodný Lou už to bude pak dostaneš mlíčko" usměju se na něho. Lou po pár minutách začne protestovat a všelijak se kroutit jenom abych ho už pustil. Připadám si víc jako otec než jako přítel. Ale i za těch pár dní mi hrozně přirostl k srdci je to takové malé zlatíčko co má i svoje úžasné stránky.
Rychle ho osuším a zabalím do županu. Lou roztomilé zamrká očkama a zívne.
"Unavený? " uculím se a vemu ho do náruče.
"Lou spinkat"zamumlá a opře si hlavičku o moje rameno. Ocásek nechá volně viset a potichu mi přede do ucha. Odnesu ho do postele kde ho ještě převlíknu do pyžamka zatímco Lou už pomalu usíná. Přikryju ho pořádně dekou a vemu si svoje věci a skočím se okoupat a dát si něco na jídlo.
Dostanu se do postele až kolem pulnoci kdy ještě bojuju s Louisem a jeho špatnou náladou. Snažím se ho posunout na svoji stranu postele ale on na to má opačný názor a chytne zase svoji agresivní náladu kdy mě chce pokousat.
  "Louisi! Lehni na tu levou stranu nebo tě tam přivážu"zamračeně se na něho podívám.  Lou se po pár minutách uklidní a lehne si na svojí půlku.
"Hodný Lou" přitisknu si ho k sobě a ikdyž sebou hází a dělá uraženého předení ho prozradí. 
"Zítra tě vemu nakoupit zlato"pošeptám mu do ouška "dobrotky? " nadšeně zvedne ouška a poplácá mě ocáskem po noze.
"Aji dobroty můžu vzít i Nialla jestli chceš ale musíš být uz hodný"řeknu a Lou nadšeně zakňourá.
"Niall!  Ano Nialla prosím" otočí se na mě a nadšeně skoro skáče po posteli.
  "Ale teď už spinkej zlato"přitisknu si ho k sobě a poslouchám jak spokojeně oddechuje.
Niall
Ráno mě probudí zvonění mobilu. Ospale ho přiložím k uchu a poslouchám co Harry zase vymyslel. Když slyším že mě zve nakupovat i s Louisem nadšeně mu to odsouhlasím a jdu se připravit.
Hned jak slyším troubení jdu si obout boty a nadšeně jdu k autu kde si sednu na zadní sedačky k Louimu.  "Jaké hezké kotě s tebe Harry udělal"podrbu ho za ouškama.  Lou na mě nadšeně skočí a drží se mě jako klíště.
"NiNi!! "Křičí mi do ucha.
"Lou to celkem bolí nemůžeš křičet potichu? " směju se společně s Harrym svému vtipu.Louimu je to úplně jedno a dál se na mě tiskne.
Až když Harry zaparkuje svojí předraženou Audi na  VIP místech v pozemních garážích se Lou vystrašeně přikrčí a začne kňourat. 
"Lou my tě ochraníme"povzbudivě se na něho usměju a pomůžu mu vylézt z auta. Hned se natiskne na Harryho, sklopí ouška a vyděšeně se rozhlíží.
Harry
Jakmile zamknu auto je na mě Louis natisknutý jako klíště že skoro znovu vleze do auta přes zavřené okno. Chytnu ho kolem pasu a spolu s Nallem každý po jednom jeho boku míříme k výtahu. Stisknu tlačítko pro přivolaní a pár vteřin čekáme než se ozve známé cinknutí a otevřou se dveře.  Lou se vyděšeně přikrčí a odmítá jít dál.  Musím ho násilím dotlačil do výtahu a držet aby neutekl. Jakmile se dveře zavřou začne vyvádět jako by hořelo a já tuším že dneska bude velmi těžký den. Přitisknu ho k sobě a trpělivě čekám než dojedeme. Dveře výtahu se s cinkotem a hlášením čísla patra otevřou a Lou se mi vytrhne z náruče.

----------------------------------------
Hi sun ^^
Počítám že ještě 3 kapitoly a budeme se blížit ke konci. Chtěla bych se vás zeptat jestli chcete sad end nebo happy. Mám napsané oba ale je to na vás  <3

Harry's cat (larry) KorekceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum