13.

6.4K 355 9
                                    

Hned se za ním rozběhnu a chytnu ho až skoro na druhé straně patra. Ignoruju pohledy lidí kdy to vypadá že to kotě týram. Lou vyděšeně vykvikne a celý se klepe. Snažím se mu šeptat uklidňující slova ale má sklopené ouška a přes svůj hysterický záchvat a lapání po dechu mě stejne nevnímá. Tisknu si ho k sobě a snažím se ho uklidnit pomalýma kroužkama které mu dělám na zádech. Lou zoufale zakňučí a prudce vydechne všechen vzduch. Pár minut tam takhle stojíme kdy Niall už nakupuje podle seznamu a mě napadne ho nějak uvolnit a odvést myšlenky.  Mě vždycky pomáhalo dostat ze sebe endorfin (hormon v těle který se uvolňuje při orgasmu).
"Lou pojď půjdeme zpět do auta a...pomůžu ti se zbavit paniky"zašeptám mu do ouška a pomalu vedu zpět. U auta ho na chvíli pustím abych otevřel přední dveře a sklopil sedačky. Lou si vleze dovnitř a ihned se stulí do klubíčka a přikryje dekou. Přilehnu si k němu a jemně ho hladím po zádech. Lou se natiskne na mě a spokojeně vydechne. Pomalu přesunu ruku na jeho zadeček a lehce zmáčknu. Lou se zavrtí ale žádný odpor nedá najevo. Několikrát to ještě zopakuju přitom Lou spokojeně zapřede a natiskne zadeček na moji ruku.  "Někomu se to tu líbí" usměju se a sundám mu pod dekou kalhoty které zahodím někam dozadu.
"Lou má bouličku " zafňuká potichu "Chceš pomoct? "Zašeptam mu do krku kde ho jemně kousnu
"Uhm" zakňourá a natočí hlavičku abych měl lepší přístup. Jemně ho začnu hladit po bouličce která se mu rysuje pod boxerkama ikdyž Lou začal radši nosit kalhotky prý kvůli tomu ze ho nic netlačí ale víme svoje. On je prostě ta princezna ve vztahu a mě to vůbec nevadí. Lou zoufale zakňourá a zavrtí zadečkem aby mě popohnal. Hned zavrhnu myšlenku ze bych si ho vzal. Nechci v autě a už vůbec nechci tak brzo. Přesunu se nad něho a zatímco jednou rukou sundávám boxerky jemně se otřu rtama o ty jeho. Nadšeně zvedne ouška a zamňouka. Usměje se nad tím roztomilým drobečkem který přímo prosí o dotyk. 
"Harry"zakňourá a pohne zadečkem nahoru aby mi dal najevo že má dost čekání. Jemně ho chytnu do ruky a rozhodnu se ho trochu pozlobit. Hraju si s ním dokud Lou nezakloní hlavu a hlasitě zavzdychá. V ten moment zpomalím a ušklíbnu se nad tím dokonalým pohledem. Je tak nedočkavý. Zoufale zafňuká a snaží se zvednou hlavu aby se dostal k mojím rtům. Zatlačím ho zpět dolů a užívám si ten pocit malé nadvlády nad tím nevinným koťatkem. Lou naštvaně zaprská a mě je jasné že se v něm pomalu probouzí agrese a z hodného Louise se stane tygr co bojuje o dominantní místo. Chvilku ho ještě zlobím svým pomalým tempem a kousaním do kůže kousek pod uchem kde je hrozně citlivý. Pak uz to přestane Louise bavit a začne sebou hazet společně se syčením. Prudce ho chytnu za vlásky a trhnu s ním zpět na sedačku když se me snaží kousnout.  Nikdy mu nedovolím převzít kontrolu nademnou. Uvědomím si že ho i schválně provokuju ale jenom když vím ze ho dokážu udržet a pak uklidnit.
Lou zlostně zaprská a začne sebou házet. Rozhodnu se že uz bylo dost trápení a zrychlím tempo své ruky kdy cítím že je hrozně blízko. V další moment stáhne svaly a i přes to že ho to musí hrozně bolet trhne hlavou a hlasitě zavzdychá.Jeho "mlíčko" jak to sám nazval skončí na jeho tričku a trošku i na bradě a kousku rtu. Lou zalapá po dechu a zavře očka. Já ho jemně políbím nejdřív na krk kde vystrčím kousek jazyka a postupně slíznu to co má na bradě i zbytek na rtu. Lou unaveně zakňourá  a pootevře rtíky. Skloním se nad něho a dám mu několik pusinek. Přelezu si na svojí půlku a svlíknu ho ještě z mokrého trička které hodím někam dozadu ke kalhotám a přikryju ho dekou kterou vozím kvůli něho v autě. Chvíli ho pozoruju jak spokojeně spí a musím se usmát nad tou představou ze tohle koťátko je oddané jenom mě.

Několik dalších dnů probíhá moje učení Louiho na lidi celkem dobře pořád se jich hodně bojí a tiskne se ke mě ale už neutíká. Několik dni musím byt v kanceláří a řešit obchodní věci s "partnery " s kterýma se pak dělíme o zisk.

---------------------------------------------
Hi sun ^^
Doufám že jste rádi za aspoň náznak nějakého sexuálního gesta. Už jenom 3 kapitoly a je konec. Jsem ráda že jste tak nadšení na happy end <3 Jste takové malé sluníčka.

Harry's cat (larry) KorekceKde žijí příběhy. Začni objevovat