10.

6.5K 388 4
                                    

Několik dalších dnů se Lou rozhodne protestovat  proti všemu co navrhnu.Nehne se s postele ani o centimetr dokud ho nepřenesu nebo do něho násilím něco nenacpu.
Když se vzbudím v pondělí ráno a snažím se k němu přitulit zasyčí a celý se rozklepe. Zkouším mu teplotu ale žádnou nemá. Vstanu z postele a ohřeju mu mlíko. Vyběhnu s ním zas nahoru a sednu si k němu. 
"Pojď si dát mlíčko musíš být vyhladovělý"povzdechnu si a odkryju ho. Hned se roztřese a zakňourá.
"Louisi když nebudeš jíst tak budeš unavený a bude ti zima jako teď nechci ti to zas lít násilím do pusy" povzdechnu si a snažím se ho posadit. Zakňoura a ještě víc se stočí do klubíčka.
"Jak chceš" řeknu a násilím ho posadím před sebe kde mu jednou rukou chytím ruce a do druhé láhev kterou mu dám ke rtům ale Lou zakroutí hlavou a zakňourá.
"Aspoň to zkus nechci ti ublížit" povolím mu stisk na rukou a přiložím mu láhev ke rtům. Lou nehybně sedí a upřeně sleduje láhev před sebou.
"Ne?  Tak to půjde po zlém" i když hrozně nerad ho chytnu za vlásky a zatahnu. Automaticky zakloní hlavu a pootevře pusu, v ten moment mu tam strčím láhev a snažím se nalít co nejvíc. Lou se rozprská a začne se prát takže mu to teče úplně všude ale nejvíc do nosu. Pustím ho ze sevření a Lou se svalí do klubíčka se záchvatem kašle a rozvzlyka se. I když je mi ho hrozně líto nemůžu nic jiného dělat.
"Promiň Lou ale jinak to nešlo"dám mu pusu do vlásku a odejdu do kuchyně. Opřu se o linku a svěsím hlavu. Takhle jsem si to nepředstavoval chtěl jsem kotě co se mnou bude rádo a ne tohle uvztekané klubko. Zatřesu hlavou a snažím se myslet na jiné věci.  Udělám si kávu a sednu si k notebooku kde na mě hned vyskočí několik zpráv od Nialla jak se daří mému drobečkovi. A v tu chvíli mě to napadne Niall je s ním velký kamarád třeba se uklidní když si s ním bude hrát Niall. Hned mu napíšu aby tu co nejdříve přijel a já jako vždycky s tohohle strašného ticha utíkám do kanceláře.
Niall
Podle Harryho instrukcí okamžitě nasednu do auta a vyjedu směr jeho dum. Ještě po cestě mu volám co se děje kdy mi stručně řekne co se s Louim děje. Zaparkuju auto v garáží a odemknu si dveře. Už párkrát Harry něco potřeboval z domu a nemohl proto dojet tak mi udělal klíče ať se sem kdykoliv dostanu. Skopnu boty a zamířím do ložnice kde by měl byt Louis. Leží celý zapatlaný od mlíka v klubíčka a spí. Je tak sladký vždycky jsem si kočku přál ale neměl bych čas hybrida vychovat natož se o něj starat. Opatrně si k němu sednu a poškrabkám ho za ouškem. Lou jim zastříhá a otevře očko. Jakmile mě uvidí rozzáří se mu očka a skoro mě povalí na postel jak po mě skočí.
"Nini!!! " zapřede a otře si o mě hlavičku.
"Harry říkal ze si zlobil... Co?je to pravda?"Usměju se na něho a dělám mu malé kroužky na zádech.
"Harry zlý na Louise "zafňuká a roztomilé se zamrači .
"Prý si nepapal ale strejda Niall na tebe myslel a přinesl ti kapsičku" vylovím v tašce kapsičku s kuřecím masem "A... Ano!!  P.. Prosím Lou hlad"nadšeně povyskočí a už běží ke svoji mističce která je pořád na zemi i když mi Harry říkal ze už jí s talíře. "Klid to ti neuteče "zasměju se a vymačkám mu obsah balíčku do misky. Lou se na to hladově vrhne až to má i ve vlasech a na nose. Vylíže poslední zbytky a zapřede.
"J... Ještě? " zaculí se.
"Ještě mám v autě ale nejdřív tě musím utřít ať jsi krásný kocourek "vemu papírové kapesníky a otřu mu obličej. Je netrpělivý ale drží. Nechápu co má Harry za problém mě Louis poslouchá na slovo.  Dostane ještě 2 kapsičky aby se najedl a nějaké tyčinky za odměnu. "Pojď Lou vykoupem tě a pak půjdeš spinkat"zamrači se ale pomalu se "doplazí" do koupelny kde se svlékne a vleze do vany. Trvá mi to trošku dýl protože jsem se snažím mu nenalít do oušek i když se mi to povedlo na to hned Lou zasyčí ale omluví se. Zabalím ho do ručníku a odnesu do ložnice kde ho oblíknu do roztomilých ponožek se sobíkama ,šedých tepláků a Harryho mikiny aby mu nebyla zima. Pak mu ještě ohřeju mlíčko a lehnu si k němu.  Spokojeně přede při pití mlíčka a sledování nějaké animované pohádky. Pak usne přitisknutý ke mě se spokojeným výrazem. 

-------------------------------------------
Hi sun ^^
Včera jsem se snažila přidat díl ale nešlo to tak doufam že dneska už OK ^^ doufam ze jste radi zlatíčka <3 další bude o víkendu ^^

Harry's cat (larry) KorekceKde žijí příběhy. Začni objevovat