6.

7.5K 400 9
                                    

Seberu mokré tričko a hodím ho do pračky. Seběhnu zpět do chodby kde už Lou čeká oblečený a nadšeně mává ocáskem ze strany na stranu.
"Ale jenom chvilku než přivezou postel pak půjdeš spát"přísně se na něho podívám a otevřu vchodové dveře kterýmá hned proběhne a skočí do vyšší trávy kterou nesekám.
"Jako dítě"zamumlam si pro sebe a sednu si do houpací sítě kde mám výhled na to co Louis dělá. Kdybych neusnul všimnul bych si jak se celý vyválel v bahně a má ho i ve vláskách, jak vytrhal půlku kytek jenom protože si tam nemohl sehnout a pak si lehl na písek který se všechen přilepil na bahno a vyhříval se. Probudilo mě až troubení dodávky která mi donesla postel to se Lou krásné špinavý ihned musel podívat co se děje.
"Proboha Louisi jak to vypadáš?! " zděsím se a nešetrně ho chytnu za vlásky přičemž on zasyčí stáhne uši k hlavě a několikrát mě švihne ocáskem po noze. "Okamžitě se jdi umýt!" jemně ho plácnu po hlavě aby si to pamatoval a ukážu na vchodové dveře. Louis naštvaně odkráčí a já si konečně můžu vzít svoji novou postel. Když podepíšu papíry o dodání a natahám si kusy dřeva které pak složím jdu se podívat za Louisem který se spokojeně rozvaluje na sedačce v těch špinavých hadrech. Nevím jestli poslední dobou moje nervy dostali zabrat a mě teď přeskočilo ale bez přemýšlení ho chytnu se zavrčením za tričko a tahám ho do koupelny kde ho strčím pod vodu a snažím se ho vydrhnout. Lou jenom zběsile mlátí ocasem a syčí když se mu snažím po 3. umýt ouška a furt mě chce pokousat čím mě nehorázné vytáčí. "Okamžitě se uklidní nebo ti ty uši utrhnu!" zavrčím a zatahám mu za vlasy přičem Lou zakňučí a snaží se držet hlavu aspoň chvilku v klidu. Už jemně mu umyju ocásek a ouška a vypnu vodu. Lou zatřese hlavičkou a rozstříka víc vody než je ve vaně. Okamžitě sklopí hlavičku a omluví se za nepořádek. Zabalím ho do ručníku a odnesu do postele kde si přinesu i notebook a zatímco Lou odpočívá po boji s vodou na moji hrudi a vrní já se snažím dokončit několik projektu a jemně ho škrabkat ve vláskách.
Několik následujících dnů se snaží chovat slušně ale pořád má svoje kočičí chvilky kdy se chce prát a ukazovat jak je dominantní.
Jeden den má zas svojí dominantnější chvilku kdy z ničeho nic po mě vrčí a drápkama nešetrně drápe do ruky.Chvilku ho nechám ať se vyblbne a pak ho za ní pevně chytnu a přitisknu na část postele která naštěstí ještě není počůraná.
"Louisi! "Podezřelé se na něho podívám.
"Já nejsem hračka aby jsi mě škrábal jestli budeš zlobit dám tě do ledové vody"řeknu a Lou se hned přitulí a zavrní. "A teď se budeš mazlit jo? Ty jsi trdlo"usměje se a podrbu ho za ouškama. 
"Lou r.. Rad Harry" zastříhá ouškama a roztomile se zaculí "Já tebe lásko" dám mu pusu do vlasu.
"Lou d... Dívat n..na ten film?"zamává nadšeně ocáskem ze strany na stranu "Jaký film zlato?  Ukážeš mi jaký? "Prohrábnu mu vlásky a jemně mu pohladím ouška a Lou hned zavrní a přivře očka. Rychle se zvedne a odcupita do obyváku. Spokojeně se zatím opřu a odšktám si v imaginárním seznamu:
-naučit Louiho chodit kdy už to celkem zvládá ale někdy ještě chodí po čtyřech. Čůrat na záchod se už naučil a koupání se dá taky přežít i když já vypadám víc mokrý než on. Jídlo ještě dostává kapsičky ale maximálně tři za týden jinak jí normální stravu co není těžká na střeva. Ale teď to hrozně začalo bavit skákat po zahradě a honit motýly a jiný hmyz.Mlíčko mu chutná furt stejně a je schopný ho pít na litry.
Z mých úvah mě vythne skočení na postel kdy mi Lou strká CD do notebooku. Jsem zvědavý co to našel.  Pohodlně se uvelebím a stáhnu Louiho na sebe který překvapením vykvikne ale pak se stulí do klubíčka a spokojeně vrní. Ze začátku filmu vůbec nevím o co jde ani kde to vzal vím že jsem to nikdy neměl doma až se na scéně objeví dva kluci kteří si přiznají že jsou do sebe zamilovaní a začnou se líbat. Rychle notebook zaklapnu "Kde jsi to vzal kotě?" zvědavě se zeptám.
"Niall p.. Půjčil" pyšně se usměje.  S Niallem se stali velcí kamarádi protože mu furt nosí nějaké dobroty a když mu nehodí klubíčko tak ho drbe za ouškama kde to má Louis hrozně rád a vrní přes celý byt.

----------------------------------------------
Hi sun ^^
Stihla jsem to! Zítra odjíždím zpět do penzionu a do neděle makám na dvanáctkach.Snad chápete že nejdříve díl bude teda v pondělí když neumřu vyčerpáním :D
PS. Nebojte příště už se něco stane.  :)

Harry's cat (larry) KorekceTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang