Epilog

6.1K 346 47
                                    


Na konci příběhu se říká, žily spolu šťastně až do smrti ale náš příběh se odehrává trošku jinak. Z hybrida nikdy nevychováte člověka, jako jste vy. Má prostě geny po kočkách a i když se ovládá a je vychovaný někdy ho to přepadne a vystrčí drápky, jak se říká. Já Louiho beru jako osobu, která mi moc chyběla a teď se cítím kompletní. Dokonale vnímá pocity a dokáže odtušit, kdy není vhodná chvíle na blbosti. I když je to „jenom" kříženec kočky dokáže přemýšlet jako člověk s vysokým iq.

Co se týče našeho sexuálního vztahu zůstáváme u uvolnění rukou nebo pusou nechci ho trápit sexem když vím že ho to bolí. Dokud prostě nebude chtít on, nebudu ho nutit. I když vím, že je schopný odnosit mi děti nikdy bych něco takového jako je znásilnění nemohl udělat. Pokoušeli jsme se o to a druhý den celý proplakal a nemohl si sednout.

Beru ho jako někoho koho musím pořád chránit a každou noc kdy se stulí do klubíčka a přitiskne se ke mé mám pocit že je jediný tvoreček na světě který mi k životu chyběl a nedokázal bych ho vyhodit nebo jinak poslat pryč.

Možná bych měl říct že jsme spolu vážně žily šťastně ale čím víc Louis spal a choval se divně tím víc jsem se o něho bál. Vážně jsem si myslel že umírá protože jeho střeva nezvládala normální stravu a jedl pořád tu stejnou na které jsme začali. I když jedl jídlo s kterého se nedá přibrat rostlo mu bříško jako o závod. Moje tušení se potvrdilo ale naštěstí to v které jsem doufal.

Budu táta. Teda oba budeme. Lou je ve 4. Měsíci a i když se to stalo jenom jednou povedlo se to. Mezitím co se snažím dovyprávět celý příběh Lou odpočívá po mém boku a hladí si bříško. Je vůči svým věcem a mě velmi ochranitelský a podrážděný. Hned vystartuje a snaží se mě ochránit i když žádné nebezpečí nehrozí.

Nakonec bych chtěl říct že i když to vypadalo že Louis bude nezkrotná kočka stačilo mu dát důvěru a ukázat lepší svět bez bití a násilí a zvládl se změnit na snesitelné kotě které je vděčné za veškerou lásku kterou mu dám a on mi ji může vrátit zpět.

Proto mějte se svými mazlíčky trpělivost a i kdyby to mělo trvat roky věnujte se jim a nedávejte je do útulku nebo jiných zařízení nebo ven. Vaše láska se vám vrátí tisíckrát víc.

Váš Harry

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi sun ^^

Dopsala jsem to dřív než jste si doufám mysleli. Nechtěla jsem vás už napínat jak to skončí slíbila jsem happy end je tady. Snažila jsem se vážně vžit do situace Harryho a psát to všechno z jeho pohledu a co nejvíc se přiblížit jeho myšlenkám.

Chtěla bych vám moc poděkovat za to že jste tohle přečetly a měli trpělivost s mým nepravidelným přidáváním. Přiznávám že ke konci pro mě bylo velmi obtížné něco napsat jsem hrozně úzkostlivý člověk proto je pro mě celkem těžké se pak na něco soustředit.

Tímhle příběhem bych chtěla ukončit na pár měsíců než něco zase vymyslím moji tvorbu.

Můžete kdykoliv napsat do soukromých zpráv. Budu ráda když ještě do komentáře napišete jak se vám tohle spatlané libilo :) .

Vím že polovinu s toho co jsem chtěla říct stejně nenapíšu ale podstata tam je. Snad se vám příběh líbil až do konce a třeba se ještě s těma dvěma někde potkáme.

Mám vás ráda <3

*Andy*

Harry's cat (larry) KorekceWhere stories live. Discover now