31

2.6K 161 18
                                    

    "Size olmayabilir ama ben uyuyacağım."
 
  Emirhan'ın cümlesi Deniz'in de benim de hevesimizi kursağımızda bırakırken yorum yapma ihtiyacı duymamıştık. Emirhan da bizi umursamayıp arkasını dönmüş yastığa başını koymuştu bile.

  "Sorun ney?" Deniz dayanamamış olacak ki beş saniye süren sessizlikten sonra Emirhan'ın omzuna elini koyarak girişimde bulunmuştu.

  "Sadece... bugün istemiyorum."

  Ne diyebilirdik ki? Deniz de benim gibi düşünüyor olacak ki tekrar sessizlik sarmıştı odayı.

  "Eve geçsem iyi olacak sanırım." Bu sessizlik beni rahatsız etmişti ve gerginliğin sebebinin de ben olduğumu düşünüyordum.

  "Neden? Bu eve sadece bedensel ihtiyaçlarını karşılamak için mi geliyordun?" Emirhan'ın yastıktan dolayı boğuk gelen sesiyle kurduğu cümle beni şoka uğratmış verecek cevap da bulamamaştım. Geniş düşününce haklıydı. Ne zaman bu eve gelsem illa ki bir cinsel çekim yaşanıyordu.

  "Emirhan'ın fazla uykusu gelmiş aldırma. Hem planımız zaten beraber uyumaktı. Sen de yorgunsun. Yani kısaca hiçbir yere gitmiyorsun." Ardı ardına sıraladığı cümleler sonrasında kolumdan çekiştirmiş yatağa oturmamı sağlamıştı.

  "Böyle düşündürdüysem kusura bakmayın. Rahatsız etmek istememiştim." Kötü hissetmiştim ciddi mânada.

  "Bunu kötü veya suçlu hisset diye söylemedim Noyan. Fazla hızlı gittiğimizi düşünüyorum. Aramızda çekimin olduğunun ben de farkındayım ama eğer birşeyler olacaksa sadece bedensel şeyler olsun istemem acıkçası."

  Bunları söylerken ciddiyetini anlamamız için bedenini oturur pozisyona getirmişti. Şuanda da düşüncelerimizi almak için ikimizinde gözlerinin içine bakıyordu.

  Şaşırmıştım. Heyecanlanmıştım. Mutluydum. Gergindim. Üzülmüştüm. Bedenleri için kullandığımı düşündürdüğüm için üzgün ve gergin; beni duygusal bir ilişkiye davet ettiği için de heyecanlanıp mutlu olmuştum.

  "O zaman grup sarılması." Deniz böyleydi işte. Az zaman geçirmemize râmen gergin ortamları bozmakta üstüne yoktu. Benim cevap veremeyeceğimi anlamış Emirhan'ın da cevap beklediğinin farkındaydı. Sarılmaya katılırsam Emirhan'ın teklifine kabul cevabı vermiş olacaktım. Bana kolaylık sağlamıştı.

  Emirhan tek kolunu Deniz'in beline sardığında cevap vermesi gereken tek ben kalmıştım. İstiyordum. Çok istiyorum ama "ama"lar vardı. Tehlikeliydi. Duygusal ilişki demek daha çok açık vermek demekti. Zaten tehlikede olan kariyerim daha da bataklığa yaklaşmış olacaktı bu teklifin kabulüyle.

  "Bana biraz zaman verebilir misiniz?" Dikkatlice ve her bir ayrıntıyı düşünmek istiyordum ama biliyorum ki zaten kabul edecektim.

  "O zaman ne zaman istersen sarılabilirsin diyerek konuyu kapatıyoruz ve uyuyoruz?"

  Şuan da pek bu ortamda bulunmak istemiyorum ama gidersem de çıkmaz sokağa çıkacağımı biliyordum. Yavaşça kafa sallayıp Deniz'in diğer tarafına geçip yastığa başımı koydum. Deniz ortamızda kalmıştı.

  "İyi geceler" Deniz'in ortaya attığı iyi dileği ortada kalmış ne benden ne de Emirhan'dan cevap gelmişti.

  Bunun için kötü hissetsem de şuan da konuşmak istemiyordum. Zaten vücudumda olan yoğun yorgunlukta beni uykuya teslim etmekte ısrarcıydı.

...

  "Sessiz kapat. Uyandıracaksın!"

  "Rüzgar çarptı."

  Sert kapanan kapı sesi çoktan yerimden irkilmeme sebep olmuştu ama gözlerimi açamıyordum.

  "Elinin ayarı var yani?" Emirhan'ın cümlesi gülme isteğimi körüklemişti. Kendime mâni olamayıp hafif sırıttığımda fark etmişlerdi.

  "Uyandırdın işte!"

  "Hayır hayır uyanma." Hafif koşu adımları duyduktan sonra gözlerimde hissettiğim ellerle sırıtışım kıkırtıya dönmüştü.

  "Daha fazla uyandırdın!"

  "Hayır ya uyanmadı işte!" Hafifçe kulağıma yaklaşıp "Elimi çekicem gözlerini açma tamam mı?" Dedikten sonra aniden ellerini açmış "Bak!" Demişti Emirhan'a. Bu daha çok komiğime giderken gözlerimi açmadan kahkaha atmaya başlamıştım.

  Deniz'in omzumdan dürttüğünü hissediyordum ama bu durumun komikliğine daha çok komiklik ekliyordu. Huzurlu muydum? Huzurluyum. Galiba düşünmeme bile gerek kalmamıştı. Gözlerimi açtığımda onlara sarılabilirdim.

 
...

  Uzun zamandır bölüm yazamadım. Tahmin ediyorum ki çoğu okuyan konusu neydi diyecek ama vizeler derken anca anca zaman bulabildim. Bir ihtimal bölüm bekleyen olmuşsa da üzgünüm ve teşekkür ederim. Yorum yaparsanız çok sevinirim düşuncelerinizi merak ediyorum kurgu hakkında.

Zamanla | bxbxbHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin