Hoofdstuk 2

99 4 0
                                    

~Aline ~

Op een snel tempo lopen we richting de rij met fans dat langzaam naar binnen schuifelt. "Oh shit." Hoor ik Lotte vloeken. "Wat?" Vraag ik bezorgd en draai me om. Lotte ligt op de grond en grijpt naar haar enkel. "Over de stoeprand gestruikeld." Mompeld ze. "Sukkel." Grinnik ik, wat blijkbaar niet grappig was want ze werpt me een geirriteerde blik toe.

"I'm sorry, but is everything alright back there?" Opnieuw draai ik me om. Het is iemand van de bewaking. Ik leg in het kort uit wat er gebeurd is en Lotte zeg maar best veel pijn heeft aan haar enkel. De rij fans is inmiddels al binnen. Oh god, wat moeten we nu doen?

"Just help here upstairs and we go inside." Zegt de man met een korte knik richting een deur. Oke, het zal wel, denk ik? Ik help Lotte omhoog, de man en ik ondersteunen haar en lopen naar binnen. We lopen een lange gang door, er lijkt maar geen einde aan te komen.

Tot ik op schrik van de man. "Here we are." Zegt hij en duwt een deur open. We zijn in een kleedkamer. Ik zet Lotte voorzichtig op de bank neer. "I'm going to take some ice.",Zegt de man. "Thank you for the help." Antwoord ik dankbaar. "It's not a problem." Zegt hij terug met een dik Engels accent. En ik grinnik.

Ik kijk de ruimte rond. Het is een soort grote woonkamer waar we zitten. Echt luxe. De man komt weer terug en geeft me het ijs. "Thank you." Zeg ik terug en geef het aan Lotte. "Its okay, someone is coming for you in a few." Zegt hij met een glimlach en verlaat de ruimte. Wie zou dat dan kunnen zijn?

Na een tijdje, horen we wat gehaaste voetstappen buiten de deur. Die vervolgens open vliegt. Mijn mond valt open, net zoals die van Lotte. We kijken recht in de gezichten van Shawn en Cameron. Mijn hart kan dit niet aan denk ik.

"I though we need to cheer up someone." Cameron grijnst. Ik sta nog steeds met een mond vol tanden. "It's okay." Wijst Lotte het aanbod af. Ik werp haar een boze blik toe en ze haalt haar schouders op.

Een ongemakkelijke stilte valt. Great dit, great. "No it's not, thats why you have some ice on your ankel." Shawn lijkt eindelijk uit zn woorden te komen. Hij stapt op Lotte af en gaat naast haar zitten op de bank. Ik kan je zeggen dat Lotte zich er erg ongemakkelijk voelt en ik giechel.

Lotte werpt me opnieuw een blik toe en ik ben meteen stil. Je wilt Lotte niet boos hebben, ik heb het al eens eerder mee gemaakt.

Na een tijdje, hebben we wat gekletst met Shawn en Cameron. Shawn neemt alles heel serieus met Lotte en zo, terwijl Cameron er alleen maar flauwe grappen over zit te maken. "Cut it!" Zegt Shawn licht geirriteert wanneer Cameron de zoveelste grap maakt. "I'm sorry." Mompelt hij.

Shawn helpt Lotte overeind. Ze valt tegen hem aan en ze wankelen allebei een beetje. "He is falling for you." Grapt Cameron en ik grinnik. "Cam for gods sake don't be so immature!" Zegt Shawn wat harder waardoor ik schrik. "Wow sorry mister I know how to handle everything." Zegt hij geirriteerd.

"Can you help me?" Vraagt Shawn aan mij. Ik knik en snel naar hem toe. Ik ondersteun een schouder van Lotte en Shawn de andere. Lotte protesteert zwak maar niets helpt. "Where are we going?" Vraag ik aan Shawn. "Backstage, follow me." Antwoord hij. Ik knik braafjes en we beginnen langzaamaan te lopen richting het podium.

Hopeless ft Shawn Where stories live. Discover now