Hoofdstuk 3

81 4 0
                                    

~Lotte ~

Dit is zó ongemakkelijk! Shawn zet me ergens neer en ik kom er achter dat we ergens backstage zijn. We staan op een plek waar de fans ons niet kunnen zien, maar wij de zaal wel. Waarom moet mij dit nou weer over komen? Anders hadden we gewoon in de zaal gezeten zoals alle andere fans. Nouja, het is niet echt een zaal eigenlijk, meer een kleine ruimte waar je met een stuk of dertig mensen in kan.

"Stay here, I need to make my ready for the performance." Zegt Shawn tegen me. "Ik loop niet weg." Mompel ik zacht in het Nederlands. "What?" Blijkbaar hoorde hij het toch. "It's nothing." Schaapachtig glimlach ik naar hem en hij knikt verbaasd. "Cameron is staying here." Voegt Shawn er nog aan toe en loopt weg.

"Ik ga bij de coullissen staan hoor." Zegt Aline na een tijdje. Oh no she didn't. "Is goed." Antwoord ik. "Ik blijf wel hier met meneer die denkt dat hij zichzelf grappig vind."Mompel ik er achteraan maar Aline loopt al weg.

"What did you just said?" Vraagt Cameron geammuseerd maar ik kan mezelf wel voor mn hoofd slaan. Zei ik dat nou hardop? "N-n-nothing." Stotter ik en hij knikt. Ondertussen is Shawn klaar om het podium op te gaan. Hij geeft ons een snelle knuffel en na de countdown rent hij het podium op.

Iedereen gilt oorverdovend wanneer Shawn begint te zingen met het liedje waarvan het geloof ik Stitches heet. Ik ken alleen het refrein dus ik zing zacht mee. "I'm feeling that I'm going under.." Wat kwam er toen ook alweer? Oke misschien ken ik het wel niet en ik grinnik.

Ik kan je wel zeggen dat ik deze gast misschien een beetje te veel heb voorgeoordeeld, hij is echt getalenteerd. En die stem... En hij is echt geweldig met zijn gitaar.

"Which song do you like?" Vraag Cameron ineens en ik maak een sprongetje van schrik. Shit, waarschijnlijk denkt hij dat ik gewoon een fan ben. "Uhm Aftertaste." Zeg ik omdat dat het enigste liedje is wat in me op komt. "You looks like a bit nervous." Zegt hij bedachtzaam. Oh really Cameron?

"Youre friend is enjoying the concert." Lacht Cameron en wijst naar Aline. Ze gaat helemaal los in haar eentje en ik schiet in de lach. Het ziet er ook zo grappig uit. "Your laugh is cute." Zegt hij en ik word een beetje rood. "Thanks." Antwoord ik verlegen. "No problem." Knipoogt hij en in stilte kijken we verder naar Shawn zijn concert.

Hopeless ft Shawn Where stories live. Discover now