Hoofdstuk 16

42 3 0
                                    

~Aline ~

Na het drinken besluiten we terug naar de bus te gaan. Ik ben echt kapot. Maar het was een super leuke dag en ik heb echt genoten. Naar een pretpark met de MAGCON Boys, wie had dat ooit gedacht? Het is wel jammer dat er zo'n grote spanning hangt tussen Lotte en Cameron... Daar moet toch iets op te verzinnen zijn? Na een half uurtje zijn we weer terug bij de Tourbus. De jongens gaan omstebeurten douchen en Lotte en ik zitten te kletsen op de bank in de lounge.

"Wel jammer dat de fans ons hebben gevonden." zeg ik met een zucht.

"Ja inderdaad, we hadden het net zo leuk. Ze zijn heel lief, maar een rustig dagje is ook wel fijn ja." zegt ze.

"Niet te geloven dat we ze al een hele week kennen hé." zegt ze daarna. "Ja, de tijd vliegt echt..." zeg ik teleurgesteld. "Kopop, we hebben nog een weekje met ze! Daarna reizen ze door naar Amerika.." zegt ze.

"FOR NARNIA!!" hoor ik ineens Jack J roepen en hij stormt net voor Cameron de badkamer in. Ik rol met mijn ogen. Jongens... "Hey I was first!" schreeuwt Cameron tegen de dichte deur. Ik hoor Jack J vanbinnen lachen.met een zucht komt Cameron bij ons zitten. Dan krijg ik een idee. "I ehm, I'm going to Shawn." ik zie dat hij richting de bunks loopt. Lotte kijkt me met een dodelijke blik aan en ik doe mijn best om niet te gaan lachen. Dat zou het moment verpesten. Ik draai me om en loop achter Shawn aan.

"Hiii." zeg ik vrolijk.

"There's my favourite girl." zegt hij met een knipoog en ik word rood.

"You're blushing!" roept hij uit. "Sttt." sis ik lachend. "I'm not!" zeg ik er dan achteraan. "Yes you do you do." plaagt hij me waardoor ik nog roder word.

Hij geeft me een knuffel en slaat zijn armen om me heen. Hij ruikt nog lekker fris van de douche... Onopgemerkt adem ik zijn geur in en zucht even. Na een paar minuten laat Shawn me los. "Why are you here?" vraagt hij daarna en gaat zitten op zijn bed. "Because of Lotte and Cameron, i left them alone toghter."

"Oooh good move!" lacht Shawn en ik moet ook lachen. "I though if they don't make a first move I would do it." en Shawn knikt lachend. "Cameron is so in love with her." zegt hij dan bedenkelijk en staart voor zich uit. "Yes he is." bevestig ik.

"Should we play on the guitar?" vraagt Shawn. Mijn mond valt open en hij grinnikt erom. Vroeg hij dat nu echt? "Y-yeah sure, but I can't..." begin ikte stotteren. "I'm going to learn you to play on the guitar." Shawn pakt zijn gitaar uit een koffer die hij ook altijd voor shows heeft. Uitnodigend klopt hij op zn schoot en verlegen ga ik zitten. Hij pakt mijn handen vast en slaat de eerste tonen aan.

Hopeless ft Shawn जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें