Hoofdstuk 15

46 2 0
                                    

~Lotte ~

Een kwartiertje later staan we bij de kassa van het pretpark en Shawn bestelt kaartjes voor ons. Ik sta te wachten met Cameron naast me. Ik durf hem niet aan te kijken. Alleen maar omdat hij me zo negeert. Heb ik iets fout gedaan? Veel tijd om er over na te denken heb ik niet, want we kunnen het park al in. Ik ga een beetje bij de Jacks lopen en Aline loopt nu te kletsen met Shawn.

"Lotte.."

"Not now boys." zucht ik en weet dat het over mij en Cameron gaat.

"He like you." zegt Jack G.

"No he don't, I think he hates me, you know that he's ignoring me?" vraag ik wanhopig.

"Yeah we do, but we think he's doing that because Cameron is afraid." zegt Jack J.

"For what?" vraag ik verbaasd.

"Your reaction, and what the fans would think about it." legt Jack G aan me uit en ik knik begrijpend. 

"Just try to talk alone to Cam." adviseren de jongens me. "Thanks guys, really, I don't know what I had to do without you." verzucht ik.

"HUG!!" zegt Jack G en ik moet erom lachen. Ik geef ze lachend een knuffel.

Dan mogen we het park binnen.

~Cameron ~
Ik slenter achter de rest aan. Ik zie Lotte lol maken met de twee Jacks. Ze lacht, die mooie lach van haar. Ik kan er wel uren over dagdromen. En toen we naast elkaar op het bankje zaten wist ik even niet wat ik moest doen. Ik raakte in paniek en ging naar binnen. Dat was vast heel stom om te zien.  Ik denk dat ze niks meer met me te maken wou hebben. En toen ze bij Shawn zat.. Hij krijgt altijd alle meisjes! Waarom doet hij close met twee meisjes?

We mogen het park binnen. "Where are we going first?" vraagt Aline. "In there!!" zegt Shawn en wijst als eerst naar een reuzenrad. "Oh no thats so high!" zegt ze meteen. "Don't be afraid, I'm going to protect you." Shawn slaat zijn arm om haar heen en ze lopen naar de rij. "We're going too." Zeggen de Jacks snel en lopen achter ze aan. Ik zie dat Lotte ook niet mee gaat, shit!! Ik wil weg lopen maar ze houd me tegen. "Cameron, I need to know whats going on. Why are you ignoring me?" vraagt ze.

~Lotte ~

Cameron antwoord niet en kijkt een andere kant op. De Jacks zeiden wel dat praten hielp, maar volgens mij gaat dit niet helpen hoor. "Cameron, please, or I will leave now." het is er uit voor ik er erg in heb. Cameron draait zich met duidelijke tegenzin om. Ik zie dat hij echt bang is. Hij opent zijn mond om iets te zeggen maar dan hoor ik ineens heel hard gegil. Fijn, momment verpest. "Fuck they found us." Cameron pakt mijn hand en we rennen richting de andere kant van het park.

"Is it save?" Ik kijk om het hoekje. "Yes it is." zeg ik opgelucht en hij komt te voorschijn. "I'm sorry for that." zegt hij. Ik haal mijn schouders op, "It doesn't matter." antwoord ik. Cameron word gebeld, Shawn, staat er op het scherm. "Yo bro." zegt Cameron nadat hij heeft opgenomen. "Where the fack are you??" vraagt Shawn en hij klinkt bezorgt. "Sorry! It we're the fans, they know we're here." zegt hij gehaast. "Shit man, where are you now?" vraagt Shawn.

We kijken om ons heen. We staan vlak bij een restaurant en we vertellen de naam van het restaurant. "We will come to you." zegt Shawn en verbreekt dan de verbinding. Er valt een ongemakkelijke stilte en Cameron stopt zijn telefoon weg. Waarom doet hij zo fucking raar? Gelukkig komt na een tijdje de rest van de groep ook en lopen we het restaurant binnen.

Hopeless ft Shawn Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum