Hoofdstuk 8

73 3 0
                                    

~Aline ~

Na het eten, stappen we het restaurant weer uit. Het was echt heel erg gezellig en ik heb de jongens wat beter leren kennen. Samen hebben we veel gelachen over vooral onzin dingen. Nu gaan we al bijna weer naar huis... Tenminste, als dat lukt met Lotte haar enkel.

Ze had er net nog wel veel last van. Hoe moeten we dan thuis komen? Ik heb geen idee... "Uh, what are we going to do now? I mean, we can't go home.." Zeg ik als ik naar Lotte kijk. "You guys are going to sleep in our tourbus." Antwoord Shawn en ik kijk hem aan alsof hij gek is.

"No no, don't worry, we will find an hotel or something." Zeg ik. 'What? I don't let you traffeling with her ankel." Zegt Shawn, de bezorgde persoon die hij altijd al geweest is. "Oh no, you are going with us." Valt Cameron hem bij.

"Okay."Verzucht ik en Shawn glimlcht naar me. "Where is the tourbus?" Vraag ik vervolgens. "Not here, we have to drive with the car for a while." Antwoord Shawn en ik knik. "Leggo." Zegt Cameron.

Shawn heeft al een rijbewijs dus we gaan met zijn auto. Ik ga met Shawn voor in zitten en grijns naar Lotte. Ze rolt met haar ogen en ik doe mijn best om niet in de lach te schieten. Stiekem deed ik dit expres he he.

Hij heeft best een grote auto dus we kunnen er met zn allen in. Als we allemaal zitten begint hij te rijden. Tussen mij en Shawn is het stil. Maar wat moet ik zeggen? Ik ben al een jaar fan van hem en nu zit hij hier ineens voor mn neus.

Ineens draait Shawn zich half om en ik probeer niet te laten merken dat io schrok. "Don't be so shy okay? You just can ask me anything you want," Zegt hij glimlachend en richt zich dan weer snel op de weg.

Hopeless ft Shawn Where stories live. Discover now