Hoofdstuk 12

52 2 0
                                    

~Aline ~

De volgende dag word ik vroeg gewekt door twee discussierende stemmen. Ik gaap en kijk om me heen. Waar ben ik ook alweer? Na even denken weet ik het weer. We zijn in de tourbus van de MAGCON boys! Best nog eens cool... Waar zou hun gesprek over gaan? Het zijn Shawn en Cameron die samen een druk gesprek voeren. "But Cam, you need to make it clear that it's over. Or she will stalk you like all the time." Hoor ik Shawn zeggen. Ik hoor Cameron zuchten. "I will send her a message later." Hoor ik hem mompelen. "Thats my bro."Hoor ik Shawn zeggen. Ik ga weer terug in bed liggen. Wie zou hem stalken? Een ex? Een gekke fan? Die heb je er genoeg. En ik staar naar het plafond van mijn bunk.

"Aline?" Hoor ik ineens Lotte aan de overkant zeggen. "Ben je al wakker?" Ik draai me half om. "Ja wat dan?" Fluister ik terug. "Heb je dat gesprek gehoord?" Langzaam knik ik. "Ben benieuwd waar dat over ging." Antwoord ik terug. De jongens zijn verder stil en ik hoor dat de tv van de tourbus aan gaat. "Are the others still sleeping?" Cameron grinnikt. "Yeah sleepyheads." En ik weet gewoon dat Shawn zijn ogen nu rolt. "You like Lotte, don't you?" Hoor ik Shawn vragen aan Cameron. Meteen kijk ik naar Lotte, die met een strakke blik in de richting van de jongens kijkt. "No I only like her as friends." Zegt Cameron ontwijkend. "Yeah sure." Zegt Shawn sarcastisch en moet lachen.

~~
Een uur later na het gesprek, zijn we allemaal wakker. Ik kleed me om in een shirt en kort broekje. Mijn zwarte All stars volgen. Ik zie dat Lotte een band shirt aan heeft, typisch, en ik lach. "I have the breath!" De Jacks komen de bus in. Die waren even naar de bakker om verse broodjes voor ons te halen. Ik zie Cameron heel ongemakkelijk naast Lotte zitten en grinnik zacht. Dat gaat nog leuk worden tussen die twee...

"Shit shit shit!" Zeg ik dan geschrokken naar het ontbijt. "What? What happend?!" Vraagt Shawn aan mij. "We totally forgot to call our parents that we're here!" Lotte begint ook in paniek te raken. Hoe zouden ze reageren als we vertellen dat we een nacht in een bus vol met jongens hebben door gebracht?! "Relax girl, we're going to change first,then we will call your parents." Zegt Jack J. Hij heeft gelijk... Ik haal diep adem en adem weer uit. "Hey, it's going to be alright." Shawn legt een hand op mijn schouder. Ik huiver even maar glimlach naar hem. "Or I will talk to your parents." Vervolgt hij. "Seriously? You really want to do that?" Vraag ik verbaasd om het feit dat Shawn Mendes mijn ouders over wil halen. "Yea sure, you are nice girls so." Ik word rood en dit keer is het zijn beurt om te glimlachen.

Hopeless ft Shawn Where stories live. Discover now