CAPITOLUL 3

5.4K 209 7
                                    

                 ADAM POV

      E prima oara de când mă știu când o fata are curajul sa ma contrazică, însă nu acest lucru ma uimit ci cum ma făcut sa ma simt când mi-a sărit în brațe. Nici măcar nu am realizat cat de tare o strângeam în brațe, însă când s-a depărtat, m-am simțit gol. Era ciudat, vroiam s-o țin în brate, și sa sărut acele buze rozalii ce păreau atât de apetisante. Ce tot vorbesc eu aici!! Eu sunt Adam Black, regele pistei, pot avea orice fata vreau.
     - Ajutor, salvati-ma, luați drăcușorul ăsta mic de pe mine! tipatul lui Dom ma scos din gândurile mele, însă tabloul din fata mea m-a făcut sa mor de râs. Drăcușorul roșu era urcat in spatele lui Dom și îl trăgea de păr, urechii, nas, era tare amuzant, sa vezi o namila de 2 metri "chinuit" de o ființă care nu avea mai mult de 1,60.
     -Ti-am spus ca după ce o sa termin cu tine, nici mă-ta nu te mai recunoaște, așa ca stai potolit și nu mai tipa ca nu te violez. zice ființa care a reușit pana la urma să-l pună la pământ pe Dom. Acesta încercând să scape din ghearele acelei ființe minuscule.
    - Gata, Vio o sa fiu cuminte, numai, lasă-mă în pace, m-ai chinuit destul. tipa săracul Dom care era chinuit de drăcușor.
    -Stai așa că n-am terminat! Mark adu-mi foarfeca din mașină, te rog. striga Vio așa am inteles că o cheamă.
     -Ce, nu, Vio, te rog, voi fi cuminte! tipa Dom, care era precum un semafor, de la alb, la roșu, galben, verde, albastru, trece rapid de la o nuanță la alta.
    -Ți-am spus ca te voi tunde dacă nu stai potolit. striga drăcușorul.
Dom tine la parul lui mai ceva ca o curva. Vio, cu un zâmbet ce l-ar face gelos până si pe Joker , a pus mana pe foarfeca, începând să-i taie câte o șuviță, arătându-i-o.
    -Nu părul meu, Vio, te omor! tipa Dom ridicându-se și alergand-o pe ființă care cum ne cum a ajuns din nou în bratele mele.
    -Pisicut-o, se pare ca ai prins drag de mine, faci cum faci și tot la mine în brațe ajungi. îi spun pe un ton șarmant.Își întoarce privirea spre mine, iar când dau de ochii ei albastri precum marea, încremenesc pur și simplu. Pot simți cum acei ochii atat de frumoși pun stăpânire pe tot sufletul meu.

               VIOLETT POV

      Acei ochii din nou, acei ochi gri, acea privire ce parca vrea să-ti fure sufletul. Ma uit la el, la ochi lui și nu mă pot desprinde din mrejele lor.
      În acest moment, nu mai e nevoie de cuvinte, pur și simplu, ne înțelegem din priviri.

DEMONUL ALBASTRUWhere stories live. Discover now