CAPITOLUL 6

4.7K 190 1
                                    

              TOMAS POV

     Nina, acea șatena ilegal de frumoasa este îmbrăcată într-o rochiță crem pe corp ce-i ajunge cu o palma deasupra genunchilor și îi scoate în evidență fiecare curbă.           Dacă se va apropia cineva de ea îl voi omorî, e doar a mea, îmi aparține! Nici Vio nu e de lăsat îmbrăcată toată în piele, e fenomenală, iar acei pantaloni sunt mult prea strâmți, după părerea mea.
      -Gata fetelor?
      -Da!
      -Perfect, Nina arată-ne drumul, vă duc eu.
      -Dar vroiam să iau mașina mea! protestează Vio
     -Lasă, altă dată. coborâm și ne îndreptăm toți spre mașina mea, doar ca afara e destul de răcoare, iar șatena mea are doar o rochiță pe ea, asa ca decid sa fac pe gentleman-ul și îi dau geaca mea, oricum mie îmi era prea cald, cauza fiind șatena de lângă mine.                   - Mulțumesc !zice zâmbind și scoțând la iveală doua gropite incredibil de frumoasa.
    -Haideți, urcați fetelor! Of se pare ca Vio mi-a pus gând rău în seara asta pentru ca șatena sta chiar lângă mine și îmi este atât de greu să nu pun mâna pe acele picioare lăsate la vedere din cauza rochiței, însă la cât de șiret sunt am reușit să pun mâna zicând că am confundat piciorul ei cu schimbătorul de viteze, dar na ce să-i faci.
    -Am ajuns! zice Nina, arătându-ne vila care sărea în sus din cauza muzici date la maxim.

               ADAM POV

    Petrecerea a început de ceva vreme, iar Nina nu-i de găsit. "Desigur, Nina, pe ea o cauți de când au apărut primele fete, hă" zice conștiința mea. Da ai dreptate, Nina e fata mare, se descurca singură. În timp ce ma tot uitam spre ușă ca prostu, pe ea intră Nina care purta o rochiță crem mulata, după ea intrând Vio îmbrăcată în cei mai sexy pantaloni pe care i-am văzut vreodată, urmată îndeaproape de idiotul ăla.
      -E fratele ei , ea nu are iubit. vorbele Ninei ma calmează imediat.
    -Cum ți se pare petrecerea? o întreb încercând să schimb subiectul.

DEMONUL ALBASTRUWhere stories live. Discover now