CAPITOLUL 13

3.6K 145 0
                                    

                   Tom Pov.

      După amenințarea făcută de Vio toți sunt uimiți, Nina, se uita speriata la mine, Adam, e uimit, iar Mark și Dom, sunt înmărmuriți, restul au plecat de cum le-a dat Mark vestea.
     -Da sigur, ce-o fi asa de rău e doar o cursa? zice Mark.
     - Dacă vrei sa mai fi prieten cu Vio te sfătuiesc sa o asculți.
    -Te pomenesti ca tea speriat amenintarea ei? zice Mark
    -Spre deosebire de tine eu știu ce presupune aceasta cursa. Nu e asa de ușor cum pare și din cate vad Vio sa atașat mult de voi asa ca mai bine o ascultați ca sa nu ajungeți și voi ca.... apoi îmi aduc aminte ca Vio nu vrea ca ei sa afle despre Christopher.
    -Sa ajungem ca cine? Zice Adam.
    -Nu contează doar ascultați-o!     Asta a fost toată discuția ca apoi sa plec la cursurile mele. Usor ușor a trecut timpul, iar acum sunt pe pista alături de Vio, așteptând sa se dea startul. După ce pornim îi văd pe Mark, Dom și Adam cum zboară pe pista.
      -Vio.
      -Da.
      -Nu o sa îți placa ce am să-ți spun, dar i-am văzut pe Mark, Dom și Adam concurând.
      -Ce, nu se poate, hai sai oprim, încearcă sai scoți din cursa. Asa fac și o urmăresc pe Vio cum se așază în fața mașini lui Adam și încetinește obligândul și pe el sa o facă, spunându-i ca se întâlnesc în 2 minute în afara orașului. Asa procedez și eu cu Dom pentru ca pe Mark la scos Vio. O urmărim toți 3 pana în afara orașului unde ne așteaptă Adam. Sa înceapă măcelul.

DEMONUL ALBASTRUWhere stories live. Discover now