CAPITOLUL 16

2.3K 78 0
                                    

               Adam pov

          - Scuzați-mă domnule Black a venit un domn care dorește sa  vorbească cu dumneavoastră zice ca va poate aduce un profit uriaș.
           - Spunei sa intre. Hm cine e și ce vrea. Ma făcut curios.
           - Bună ziua domnule Black eu sunt Aiden Niunioz și vin de la firma Blu Cars Insurans, o firma ce construiește mașini de cea mai bună calitate, deși doar ce a apărut  Blu Cars Insurans va poate dubla veniturile dacă, colaborați cu noi. zice tipul deși îmi plăcea încrederea pe care o avea în această  firma mai întâi vreau sa vad produsul.
           - Vreau sa vad o mașină produsa acolo!
           - Desigur domnule, dar mai întâi a-ți dori sa va uitați peste fotografii ale mașinilor produse acolo? Doar am aprobat din cap  și m-am uitat la ele cei drept mașinile îmi par chiar interesante.
           - Acum vreau sa vad o mașină!
           - Sigur dacă va uitați pe fereastra veți putea vedea mașina. Cei drept mașina de un negru întunecat era chiar interesantă așa că am coborât sa o vad mai de aproape. Sub capota avea peste 2000 de cai putere, iar interiorul din piele neagra arata incredibil.
            - Doriți sa faceți o tura cu ea în timp ce vă explic cum funcționează?
             - Sigur.
             - Mașina aceasta este o mașină inteligenta, pe lângă faptul că aproape se conduce singura  dacă sar produse un accident aceasta sar opri înainte ca impactul sa se producă, nu pornește dacă șoferul a consumat alcool și aveți posibilitatea de a va face munca de birou în mașină deoarece are dotări de ultima generație.

                Vio pov

              - Domnișoară Blu a-ți avut dreptate domnul Black a adorat mașina.
              - Aiden este o veste excelenta.
              - Domnul Black a spus ca dorește să vă cunoască așa că vă roagă sa participați la o ședință pentru a putea discuta pe îndelete despre mașina și contract.
              - Bine când și unde este aceasta ședința?
              - Săptămâna viitoare la firma acestuia pe data de 23 la ora 10.
              - Bine acum te poți retrage.

DEMONUL ALBASTRUWhere stories live. Discover now