Capitolul 14

3.5K 157 0
                                    

                 Tom.pov.

              De mai bine de doua ore Vio tipa la ei nervoasa,dupa ce si-au luat fiecare cate o bataie zdravana de la Vio. Acum au toti capul plecat asteptand ca vijelia roșcată să-și termine discursul. Se lasa linistea , apoi vocea lui Vio spune tare, clar si calm:
            - Sa terminat. cuvintele lui Vio taie în carne vie, toti suntem înmărmuriți, niciunul nu mai scoate un cuvânt. Cuvintele ei răsună ca un ecou "sa terminat". Când ne revenim din soc Vio nu mai era, iar mașina ei nu mai era plecase.
          - Asta a fost, eu v-am avertizat.
         - Stai, chiar sa terminat, e imposibil, nu are cum, Vio nu ar face una ca asta suntem prieteni de ani de zile. zice Mark. Telefonul meu suna disperat :
         - Da Nina.
         - Ce dracului sa întâmplat? țipă Nina nervoasa și speriata.
       - Ce vrei sa spui? întrebarea ia făcut pe toți să-și îndrepte atenția spre mine.
        - Vio a venit val vârtej plângând, și-a făcut bagajele mi-a spus că-i voi lipsi, iar apoi a plecat demarând în tromba.
         - Cum adică a plecat? Stai acolo venim imediat.
         - Mișcați-vă odată se pare ca Vio a plecat.
         - Ce vrei sa spui, cum adică a plecat?
         - Uite asa ușor și-a făcut bagajele și a plecat. După un drum cât se poate de tensionat am ajuns la cămin , iar când am intrat în camera fetelor era doar Nina.
         - Ce dracului ați făcut? Adam ce iai făcut?
         - Eu nimic.
         - Taci dracului din gura ca dacă nu conturați la nenorocita aia de cursa Vio nu pleca. Va mâncat pe voi în cur sa participați. Acum miscativa, haideți s-o găsim.
            După șase luni

                    Vio pov.

            Au trecut 6 luni de când am părăsit orașul. Am fost acasă și le-am spus părinților că-mi iau o vacanță pe termen nelimitat. Nimeni nu știe unde sunt sau dacă ma mai întorc. De atunci am vorbit cu părinții mei în fiecare zi. Celorlalți nici măcar nu m-am sinchisit sa le răspund, nici măcar Ninei nu i-am răspuns, dar  i-am mai trimis câte un mesaj din când în când. Pe băieți sunt încă supărat, dar cel mai supărată sunt pe Adam. El ma dezamăgit cel mai mult. La el țineam mai mult ca la un prieten.

DEMONUL ALBASTRUWhere stories live. Discover now