JEG VANT EN WATTYS 2016

901 78 62
                                    




La meg bare komme til poenget. JEG VANT EN WATTYS MED "WASTE THE NIGHT"!

Så jeg la boka mi til i konkurransen siste dag man kunne det, men jeg tenkte aldri at jeg faktisk skulle være en av de få som Wattpad-teamet skulle velge ut.

Før The Wattys kom til Norge, så jeg det skinnende klistremerket på noen engelske bøker, og bare drømte om å vinne en sånn pris en gang. Tenk å være en av vinnerne av verdens største skrivekonkurranse, så... Jeg kan ikke en gang sette ord på det, tenkte jeg. Da må man være helt vilt god til å skrive.

Og her sitter jeg, da. Et år senere med klistremerket på min egen bok.

Etter jeg hadde meldt inn mine bøker, var ventetiden lang og pinefull hahaha... En jeg fra starten av var sikker på skulle vinne en pris, var rrrenate med hennes bok "The bad boy game" - med boka si øverst i Wattys-hashtaggen, i mange Wattpad-ambassadørers leseliste, og duh fordi hun er queen. Så når jeg så at hun faktisk skrev at hun hadde vunnet, tenkte jeg at UMG SÅ FORTJENT JEG VISSTE DET DU R BEST (lol), og jeg ble så glad for henne, og tenkte at var den en som fortjente en pris så var det henne (lub u btw du er min bae renate u know it).

Så hadde hun sendt meg melding hvor hun gratulerte meg. Hahaha jeg kødder ikke, det første jeg svarte var "what". Og så sjekket jeg jammen innboksen på Wattpad, og der hadde jeg fått en melding av selve WattysNO.

Grunnen til at jeg ikke har sagt dette offisielt (even tho jeg har satt klistremerket på boka mi, så dere vet det sikkert allerede haha), er rett og slett fordi jeg måtte la alt synke inn.

Prisen jeg vant var "BOKSLUKEREN" sammen med rrrenate og booksismytreatment og to be completely honest, den beste prisen jeg kunne vunnet (det sier alle men d er sant).

JEG VET IKKE HVEM JEG SKAL TAKKE EN GANG MEN JEG BARE SKRIVER DET HER: TUSEN TUSEN TAKK. Å vinne en pris for sitt verk er det beste en skribent kan oppleve, jeg har ikke vært så glad siden jeg-husker-ikke-en-gang. Når man legger såpass mye tid oppi et arbeid... Nei, det er helt ubegripelig.

Vel, jeg skal slutte å bable. Nok en gang TUSEN TAKK for alt dere gjør, at dere har lest og støttet bøkene mine hittil, og la oss nyte denne prisen sammen. For jeg hadde ikke klart å vinne den uten dere, uten dere hadde jeg kanskje ikke skrevet ferdig Waste the Night en gang.

Rotete oppdatering, men helt ærlig kan jeg ikke kontrollere følelsene mine og sette ord på dem.

TUSEN TAKK JJDLAJLDK

Lost the Night ⊳Where stories live. Discover now