8. Yalancı Yarim

54.5K 3.4K 428
                                    


Keyifle okuyun...

Kapıyı kıracakmış gibi çekti Nazlı. Deli ediyordu bu adam onu. Ağzının ve elinin ayarı git gide bozuluyordu. Bacağındaki morluğu gören olsa hayatta açıklayamazdı. Masaya döndü. Ve döner dönmez ceketini üzerine giydi. Yağız'ı Seyhan'la muhabbet içinde buldu. Hiç şaşırmadı. Doktor doktorla evlenir, öğretmen öğretmenle diye bir gerçek vardı değil mi toplumda? Ya da memur kesinlikle memurla evlenirdi. Sevindi onun adına.

Aslı, Zeynep ve Azra baş başa vermişlerdi. Yine ne iş peşindeler Allah bilirdi.

Aslı, "Gelsene Nazlı... " diyerek elini koltuğa vurdu. "Zeynep az yer aç kızım sevgili görümcemize," diyerek itekledi Zeynep'i.

Açılan yere oturdu Nazlı. Burnundan soluyordu. Zeynep, "Hayırdır ne oldu?" diye sordu.

"Sence ne olabilir?"

Azra lafa girdi. "Karahan tabii ki."

"Ya ben onu ittikçe adam bana sokulmak için deli oluyor. Hayır ben nerede hata yapıyorum?" Aslı'ya dönüp gözlerini belirtti. "Hepsi senin suçun Aslı. Beni oyuna getirdin."

Aslı hiç alınmış gibi değildi. "Fena mı oldu hayatına renk geldi?" dedi, pis bir sırıtışla.

Nazlı kollarını göğsünde bağladı. "Hayatımı bilmem de bacağıma baya bir renk geldi."

Kızların üçü de gözlerini kısıp baktı. Azra, "O ne demek." diye sordu.

Nazlı etrafına göz attı. Kimseler bakmıyordu. Eteğinin ucundan bir kaç santim sıyırdı. Bembeyaz tende ben buradayım diyen lekeyi gören kızlar elleriyle ağızlarını kapattılar. Nazlı eteğini indirdi.

"Ya bak nasıl renk gelmiş gördün mü?" Aslı'ya söylendi.

Aslı, "Ne yaptı böyle?" Aklına gelen şeyle gözleri büyüdü. "Nazlı yapmadım de bana. O kadar da değil."

Nazlı gözlerini devirdi. "Saçmalama Aslı. Sabah Azra'nın tasarımı olan kırmızı mini eteği giymiştim. Yağız'la dışarı çıkacağımı öğrenince bacağımı tüm gücüyle sıktı hayvan."

Kızlar boğazlarını temizleyip arkalarına yaslandılar. Zeynep, "Aslı bu adamı hafife mi alıyoruz ne?" dedi.

Aslı parmağını dudaklarına götürüp düşündü. "Yok yahu öyle biri değil O. Hem kıskanmış işte ondan yapmış." Nazlı'ya döndü. "Aferin, böyle devam et. Azra sana tüm minileri yollasın."

"Niye öyle bir şey yapıyorum Aslı? Deli miyim ben? İçeride boynumu kıracaktı son anda vazgeçti. Canıma susamadım."

"Tatlım, hiçbir şey bilmiyorsun ama sen. Adamın aklını al. Sana hiçbir şey yapamaz. İntikamsa sana ulaşamaması en büyük intikam daha ne olsun? Hem hiçbir halt edemez o da nihayetinde bir erkek," dedi Aslı ve Nazlı'nın aklını çelmeyi başardı.

"Aslı sen benim aklıma zararsın? Ne intikamı be?! Uzaktan bakmayla intikam olaydı şimdiye kadar bin kez almıştım. İnatçı olabilirim ama bu onun üzerinde işe yaramıyor. Ben onu seviyorum NOKTA. Bu kadar kıskanıyordu da beni neden terk etti? Kim açıklayacak bana bunu? Ne var bu işin altında? Benim bilmediğim ne var? Bana seni sevmiyorum adam değil bu karşımdaki. O günkü adam değil. Beni yanında tutabilmek için ortaklığı kabul etti. Aslı..." dedi kadına gözlerini kısarak baktı. "Beni intikam diye çok güzel oyuna getirdin..."

İçeceğinden bir yudum alan Aslı kızı duymazdan gelmeyi çok istedi ama bir şeyler demesi gerekiyordu. "Benim bildiğim ve gördüğüm tek bir şey var Nazlı; Karahan seni seviyor," dedi kızın kara gözlerine dik dik baktı. "NOKTA!"

 Gidemezsin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin