26. Yalancı Bakire

41.4K 3K 442
                                    

Keyifli okumalar...

Nazlı telefonu kapatıp kızlara döndü. "Hadi iyisiniz. Bu gece otelde parti falan yok. Yani hanımlar yeriniz ayrıldı," dedi gülümseyerek.

Ellerini birbirine sürterek zafer gülümsemesi attı Aslı. "Beylerin yeri önde olsun Nazlıcan." Nazlı başını salladı. Aslı Zeynep'e baktı. "Çiçek işi senin bebek."

Zeynep omuzuna dikleştirdi. "O işi oldu bil."

Duru, "Peki jönümüz kim?" diye sordu.

"Modacıyım kızım ben, mankenden çok ne var bende? O işte bende." Telefonu çantasından çıkaran Azra, birkaç tuşa dokunup kulağına götürdü. "Selim nasılsın? Bende iyiyim sağ ol.  Sana bir işim düştü. Beni kırmayacağını düşünüyorum."

Kızlar sessizce dinliyorlardı. Azra devam etti.

"Akşam benimle bir partiye katılmanı istiyorum. Tabii müsaitsen. Öyle mi... Çok güzel. Ama şöyle bir durum var! Yok merak etme kötü bir şey degil. Benimle beraber birkaç saat dans dersi alabilir misin? Bak en iyisi seninle buluşalım. Tamam orada görüşürüz."

Ayağa kalktı Azra. "Ben Selim ile buluşmaya gidiyorum. Asya, Nil ve Duru sizde benimle gelin. Oradan sizin koreografi hocanıza gideriz."

Aslı da ayağa kalktı. "Durun bende geliyorum. Dans etmek benim de hakkım. Neyim eksik ayol."

Nil güldü. "Fazlan var Aslı abla fazlan."

Nazlı da ayağa kalktı. "Önce beni otele bırakın. Malum Karahan araba kullanmamı yasakladı şu dertler bitene kadar." Zengin kalkışı eşliğinde hepsi görev yerlerine dağıldı.

Nazlı otele girer girmez soluğu Karahan'ın yanında aldı. Masasında çalışmakta olan Karahan başını kaldırıp gülümsedi. "Yemek iyi geçti sanırım." Gülümseyerek arkasına yaslandı. Nazlı'nın yüzü gülüyordu.

Nazlı yanına varıp masaya yaslandı. "Bilemezsin... Mükemmeldi." Kızların planı aklına gelince gülüşü yüzüne yayıldı. Bundan işkillenen Karahan gözlerini kısıp baktı. "Ufukta ne var? Kimin canı yanacak?"

Nazlı tutamadığı kahkahayla odayı inletti. Gülüşe takılı kalan Karahan da güldü.

"Murat."

"Hayır... Peki neden?"

"Azra ile tartışmışlar. Zaten evlenmemek için kırk takla atıyor."

"Fark etmiştim. Ama sebebi var mı?

Nazlı omuz silkti. "Varsa da yoksa da bilmiyoruz. Otelin kokteyl solunu bu gece bizim kızların haberin olsun. Birazdan gelip hazırlık yapacaklar."

"Otel yıkılmaz inşAllah," diyen Karahan'ın dudaklarına bir öpücük bırakıp çıkışa doğru ilerledi. "Bence prestij kazanır. Otel de kalanlar da davetli. Bu kızlar efsane karam."

Ardından gülümseyerek bakan Karahan, "Efsane olan bizim aşkımız kadın," diye söylendi.

Gözlerini belertip Asya'ya fısıldadı Aslı. "Bu erkek mi?" Asya gülmemek için dudaklarını ısırdı. O da Aslı'ya fısıldadı. "Erkek ama tercihi biz değiliz. Zararsız yani."

Aslı'ya doğru kırıta kırata kahkahalar atarak gelen Kadir Nam-ı diğer Kadoş Aslı'ya mengene gibi yapıştı. Gözleri büyüyen Aslı put gibi kaldı.

"Ayyyy Aslı kızzzzz. Sonunda nihayet tanıştık ayol. Ay kız ben seni pek seviyorum. Evlendin koptun ayol cemiyetten," dedi Kadoş. Demedi adeta şakıdı. Eli beli farklı yönlere kayan adama transa girmiş gibi baka kalmıştı Aslı.

 Gidemezsin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin