16. Abim Evde

55.1K 3.3K 478
                                    



Keyifli okumalar...

Nil, havuzun başında hem de abisinin yanı başında olduğunu hatırladığında Nihat'ı aniden itti. Bu yaptığı delilikten başka neydi? Hem öyle kolay mıydı bırakıp git ilk gördüğünde öp?

"Abim evde!" demesiyle Nihat'ın havuza düşmesi bir anda gerçekleşti. Elini ağzına kapattı. Çığlık atmak şu an için yapabileceği en mantıksız şeydi. Sevdiği adamı havuzun buz gibi suyuna atmıştı.

Nihat tenine nüfuz eden soğuk suyla derin bir nefes aldı. "Yaktın beni derdim ama sen resmen ateşimi söndürdün Nil."

Ama şu an kızgın görünüyordu. Nil gülmemek için iç savaş veriyordu. Yine de ağzından kaçan minicik gülüşe engel olamadı. Elini uzattı. "Üzgünüm... Bilerek olmadı. Kim dedi sana beni öp diye abim evde sanki bilmiyorsun..."

Nihat, onu da bu suyun içine çekerdi ya dua etsindi abisine. Kızın uzattığı eli tutmadan çıktı havuzdan. Üzerinden şakır şakır sular iniyordu. "Beni ne hale getirdin Nil!?" Nil suçlu suçlu baktıkça Nihat'ın yüreği sızlıyordu. "Üzgünüm, bilerek olmadı gerçekten."

"Tamam üzülme biliyorum."

"Hadi gel seni banyoya götüreyim. Üzerine abimden bir şeyler buluruz." Her yerinden su akan Nihat'a eşlik etti.

Tek dokunuşla kendini kaybeden Nazlı'nın hali de Nihat'tan farklı değildi. Tek farkı ıslak olmaması olabilirdi. Kollarını boynuna dolamıştı Karahan'ın. Bu adam güzel öpüyordu. 'Sanki başka adam öpmüşlüğüm var da,' diye düzeltti kendini.

Ayakları yerden kesilmişti. Karahan bıraksa yere yığılması işten bile değildi. Nefesi tükenince geri çekildi. Adamın onu bırakmaya hiç niyeti yoktu. Nazlı kıpırdayınca daha sıkı sarmıştı.

"Allah Allah bu öpücüğü neye borçluyuz acaba..." derken Nazlı'nın yanağına doğru eğildi. Resmen kıza işkence ediyordu. En çok da kendine.

'Nihat'ın katili olmayasın diye öptüm,' diyemeyeceğine göre, "İçimden geldi. Öpemez miyim?" dedi.

Karahan geri çekilip sırıttı, kesinlikle çok hoşuna gitmişti. Hem nazlı hem inatçı yâri geldiğinden beri ona kök söktürmüştü ama şimdi kendi isteğiyle ona geliyordu. "Umarım içinden başka şeyler de geçiyordur. Eğer öyleyse serbestsin. Öpmek ne! Ne istiyorsan yap!"

O başka şeylerin ne olduğunu anlayınca gözlerini kısıp sinirle baktı Nazlı. Ayakkabısı sağ olsun bu gece iyi iş çıkarmıştı. Ucunu kaldırıp isabet ettirdiği ilk yere tüm gücüyle vurdu. Canının yandığı her halinden belliydi adamın. Karahan'ın yüzü acıyla buruştu. Nazlı'yı serbest bırakırken eli diz kapağının hemen altına gitti.

"Bu iki etti. Nazlı üçüncü de başına geleceklerden sorumlu değilim."

Nazlı hemen camın önüne gidip aşağı baktı. Sessiz bir oh çekti. Ki tam o anda kapı tıklatıldı.

Karahan, "Gir," deyince açılan kapıdan Nil göründü. "E şey.. rahatsız ediyorum ama Nihat havuza düştü de abiciğim." Yüzünde sakladığı muzipliği Nazlı da Karahan da fark etmişti. Ellerini cebine soktu Karahan. "Ee abisi..."

Nil'in yüzü aniden gerildi. Müstakbel yengesine baktı. "E'si ne Karahan versene kıyafet..." diyerek yanına geldi. Karahan Nazlı'ya imalı bir bakış attı. Nazlı da ona kaşını kaldırdı. Bu ikili bir garipti.

"Geç al," dedi kardeşine. Gözlerini Nazlı'dan çekmemişti. "Öyle bakacağına beni eve bırak," diyerek kapıdan çıkıp gitti.

Karahan başını kaldırdı. "Allah'ım bana sabır ver," diye mırıldandı. Az önce onu kendi isteğiyle öpen kız bu muydu? Nil'in kıkırdamasını da duymuştu.

 Gidemezsin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin