Capitolul 2 : Echipa 3

53 4 0
                                    

             

Yukio’s Point Of View

   Sunt in sala de clasa, așteptând ca profesorul să apară odată. Sunt foarte curios să aflu cu cine voi fi în echipă începând de mâine. Sper ca colegii mei să fie de treaba și să nu îmi stea în cale. Vreau să fiu cel mai bun ninja ca să o fac mândră pe mătușa Sarada. Măcar atât să fac după tot ce a făcut ea pentru mine. O iubesc foarte mult. Pe ea, pe unchiul Boruto, pe Katsumi și pe Ai. Ei sunt familia mea prețioasă și singurii oameni cu care ma înțeleg. Restul lumii este infectată cu răutate. De ce trebuie sa fie așa?! De ce animalele sunt mult mai umane decât creaturile astea numite “oameni”?! De ce … sunt întrerupt din gândurile mele de către profesorul care intră pe ușă și toți elevii se opresc din țipat și se așează la locurile lor. El se pune la catedră și începe să citească membrii echipelor. Am început să ascult cu atenție, până am auzit:

 -  Echipa 3: Yukio Uchiha, Takumi Lee și Izumi Hasashi. Liderul echipei va fi Uzumaki Gin.

   Mi-am rotit privirea prin sală de clasă ca să îmi văd noii colegi de echipă. Takumi e din clanul Lee și, la fel ca si toți din clanul sau, e specializat în taijutsu. Nici măcar eu nu îl pot pune la pământ într-o lupta corp-la-corp. El nu seamănă la înfățișare cu cei din clanul sau. Mai mult seamănă cu mama lui, care e un fost membru din ANBU. Este înalt, puțin mai înalt decât mine și are mușchii dezvoltați. Sunt gelos. Are părul într-o nuanță de verde care dă spre turquoise. Ochii lui sunt albaștri. Izumi nu cred că are niciun talent special. E destul de deșteaptă, dar nimic mai mult. Ea este destul de înaltă, are parul blond, lung și ochi albaștri. Sper să fie utilă. Măcar dacă ar ști tehnici medicale ne-ar fi de folos. Profesorul nu îl cunosc. E un supraviețuitor al clanului Uzumaki, înseamnă că știe tehnici de sigilare puternice si are o chackra “specială”, din câte am auzit despre cei din clanul Uzumaki. Chiar sunt curios să aflu ce personalitate va avea. De fapt, cred că am mai auzit numele ăsta înainte. Cred că făcea parte din ANBU daca țin eu minte. Acum sunt și mai curios în legătură cu el. Un nume cunoscut mi-a atras atenția și am fost din nou atent la profesor.

 -  Echipa 7 este formată din: Katsumi Uchiha, Naomi Hyuuga si Ayato . Conducătorul echipei va fi Keisuke Hatake.

   Deci Katsumi îl are pe acel Hyuuga în echipă. Proastă alegere a făcut mătușa Sarada. Deja îmi imaginez luptele ce se vor isca între cei doi. Și Katsumi se uită prin sală ca să își găsească colegii de echipă. Are o privire ciudată când se uită la Ayato și … roșește. Stai, ce?! Si el o privește ciudat. Ciudat intr-un mod înfricoșător, malefic parcă. Habar nu am care îi sunt planurile tipului ăluia, dar am o presimțire rea în legătură cu el. Ar trebui să fiu atent la el. Sensei-ul lor este Hatake Keisuke, fiul lui Hatake Kakashi, cel de-al șaselea Hokage. Încă sunt uimit ca trăiește. E mult mai bătrân decât bunicul Sasuke. Ei, nu cred că Echipa 7 va fi o problemă pentru Katsumi, în afară de acel Hyuuga. Sunt sigur că îi poate bate pe ambii săi colegi în același timp. Ea nu vrea să arate asta, dar este un ninja foarte bun. Nu știu de ce nu vrea să își dea măcar puțin silința ca să o facă și ea mândră pe mătușa Sarada. Ok, am terminat cu judecatul oamenilor. Nici eu nu sunt perfect. Am o mulțime de defecte. Sunt conștient de asta si nu mă dau înapoi. Trebuie să învățăm să ne acceptăm propriile defecte și să trăim cu ele. Nu trebuie să le lăsăm să ne stea în cale. Asta am învățat din propria experiență. Acum trebuie să mă concentrez să învăț cât mai multe lucruri și să devin cât mai puternic. Vreau să fiu capabil să îi apar pe cei dragi mie. Acesta e scopul meu în viața. De restul nu îmi pasă. Sunt doar niște oameni care îi rănesc pe cei dragi tot timpul și știu doar să facă lucruri rele. Chiar aș vrea să fac lumea un loc mai bun, dar nu cred că pot, deoarece eu urăsc oamenii. Nu le vreau răul, pur și simplu ii urăsc și am motivele mele bine întemeiate. De asta eu prefer să îmi petrec timpul antrenându-mă, citind sau mergând în pădure și stând cu animalele, care îmi sunt cele mai bune prietene, deoarece ele nu știu ce e bine și ce e rău. Ele funcționează după instinctele care le ghidează de-a lungul vieții. Un animal niciodată nu ar răni un om intenționat, doar dacă omul îl rănește pe el și … simt o bătaie pe umăr și sunt întrerupt din gândurile mele, din nou. Erau colegii mei de echipă, care se pare că aveau chef de vorbă, dar eu nu.

Sharingan : Blessing or Curse? (În Pauză)Where stories live. Discover now