~Nerden Biliyorsun?~

8.3K 575 148
                                    

Sabah uyandığımda okula geç kaldığımı fark ettim. Hae Jin şapşalı beni uyandırmaya bile tenezzül etmemişti. Hızlıca hazırlandım ve dışarı çıktım.

Açıkçası dışarıda Taehyung'u görmeyi beklemiyordum. Yanıma geldi ve önümde arkası dönük bir şekilde eğildi. Ardından sırtını gösterdi ve "Atla bakalım." dedi.

"Dalga mı geçiyorsun? Zaten geç kalıyorum bir de seninle uğraşamam."

"Zaten o yüzden sırtıma atlamanı söylüyorum aptal. Hocanın derse girmesine 10 dakika var ve senin yürüyerek gitmen 35 dakikanı alır. Her gün bindiğin otobüs çoktan gitti ve taksiye binsen de en az 15 dakikanı alacağına eminim. En mantıklısı dediğimi yapman olacak ki beni sorgulayarak 2 dakika daha kaybettin."

Bunun üzerine daha fazla oyalanmayarak dediğini yapıp sırtına atladım. Açıkçası söyledikleri devremi yakmıştı. 3 dakika içinde okula vardık.

"Sen nasıl bir varlıksın böyle?"

"Bazılarına göre katil, canavar ve yamyam sıfatlarını hakeden ve bir şeytan ile eş değer olan vampirim."

Ona ben söylemiştim bunları ve bana yardım etmişti. Kafamı mahcupça yere eğdim.

"Sanırım birileri pişman oldu. Her ne kadar bir vampir olsam da ben de iyilik yapabilirim. Fakat bunu birine acıdığım veya merhamet ettiğim için yapmam. Her zaman çıkarlarım vardır. Bu bilgiyi Vampir Rehberi'nde yoktur falan, bilgin olsun."

"İyi de sen benim o kitabı okuduğumu nereden biliyorsun?"

Taehyung'un ağzından

,flashback,

Boş boş etrafta geziniyordum. Canım gerçekten çok sıkılmıştı. Aç olsaydım bir şeyler avlardım ama nedense bu aralar pek iştahım yoktu.

Ne yapacağımı düşünürken aklıma bir fikir geldi. Birazcık yeni oyuncağımla oynamak fena olmazdı. Bu yüzden Eun Mi'nin evine gitme kararı aldım. Balkondan içeri girdiğimde Eun Mi uyuyordu ve haliyle geldiğimi fark etmedi.

Kocaman bir yatağı olmasına rağmen kenara kıvrılmıştı. Sanırım oyuncağım biraz fazla sevimli. Ne diyorum ben ya? Kafamı salladım ve kafamı başka tarafa çevirdim.

Eun Mi'yi uyandırmak istemedim ve odasında gezinmeye başladım. Sanırım şu erkek gruplarından o da hoşlanıyordu. Duvarı poster doluydu. Nerelerini yakışıklı buluyorsa? Ben daha yakışıklıyım.

Kocaman bir kitaplığı vardı. Kitap okumayı seviyor olmalı. Resim yeteneği de var. Bir çok portre ve karakalem çalışması var. İkiz kızlara da çok değer veriyor olmalı. Tüm fotoğraflarında onlar var.

Resim, müzik ve spor alanında bir çok madalya almış. Okuldan aldığı başarı belgelerini saymıyorum bile. Nasıl her alanda yetenekli olabilir? Bence Eun Mi de insandışı bir varlık. Aklıma başka bir açıklama gelmiyor.

Bunları düşünürken gözüm yatağındaki kitaba takıldı. Üzerinde Vampir Rehberi yazıyordu. Sanırım vampirler oyuncağımın fazla ilgisini çekiyordu.

,Flashback end,

Eun Mi'nin ağzından

Yüzüne yan bir gülüş yerleştirdi ve "Ben her şeyi bilirim demiştim. Unuttun mu?" dedi.

"Her neyse 2-3 dakikaya öğretmen sınıfa girmiş olur. Ben gidiyorum."

Tam zamanında sınıfa girdim. Taehyung ias öğretmenden sonra girdi ve özür dileyip yanıma oturdu. Onunla oturmak nedense artık o kadar rahatsız etmiyordu. Alıştım ya da Jiyong'a fazla güveniyordum.

Ders matematikti ve öğretmen notları açıklıyordu. Ben 100 almıştım ama Taehyung 85 almıştı.

"Benden kopya çekmene rağmen nasıl daha düşük alabildin."

"Bazen hayret ediyorum. Hem bu kadar zeki ve başarılı hem de bu kadar aptal olmayı nasıl beceriyorsun? Birkaçını bilerek yanlış yaptım. Yoksa kopya çektiğim anlaşılabilirdi."

"Mantıklı. Bir şey dikkatimi çekti. Bu sabah gayet iyi bir şekilde akıl yürüttün ama neden bunu sınavda da yapma zahmetine girmedin?"

"Dediğin gibi hiç zahmet etmedim. Ben değil oyuncağım benim yerime beynini yordu." dedi ve sırtını dikledi.

Oyuncağım diye hitap etmesinden nefret ediyordum. Beni mühürlemiş olduğu aklıma geliyordu ve bu beni değersiz hissettiriyordu.

Teneffüs olduğunda bahçede Jiyong'u buldum ve konuşmak istediğimi söyledim. Kabul etti ve bir banka oturduk.

"Şu mühürleme işi ile ilgili detay anlatabilir misin?"

"Elbette. Bir vampirin bir insanı mühürlemesi durumunda o insan artık o vampire aittir. Şu tapu işi gibi bir şey sanırım. Bundan sonra Taehyung sana istediğini yaptırabilir. İstemesen de bedenin ona ait olduğu için onun dediklerini harfi harfine yerine getireceksin. Fakat o bunu yapmanı zorunluluk olarak belirlerse. Eğer o sana yap der fakat yapmanı zorunlu kılmazsa yapmama şansın da var. Bir de bundan sonra seni hiç kimse mühürleyemez. Eğer bir vampir veya insan hangisi olursa olsun, dudaklarını öpmeye kalkarsa büyük bir acı çeker. Bedeni baştan sonra dayanılmaz bir ağrı ile kaplanır. Bu şey o kişinin ölümüne neden olmaz ama bir kaç ay hastanede kalmasına sebep olabilir. Taehyung'dan çok fazla uzaklaşmazsın. Aranızdaki uzaklık bir şehrin başka bir şehre olan uzaklığı kadar artarsa bu sefer acı çekmeye başlayan sen olursun. Bu yüzden-bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama- Taehyung'dan fazla uzaklaşma. Çünkü senin canın acırsa benim de canım acır. Buna katlanamam."

Söyledikleri beynimde yankılanıyordu. Yaşadıklarımın bir rüya olmasını çok isterdim... Ama gerçekti. Oyuncaktan ziyade bir köle gibiydim.

~~~

Eve geldiğimde odama çıktım ve Vampir Rehberi'ni okumaya devam ettim. Jiyong'un söylediklerinin aynısı yazıyordu.

Banyoya girdim ve boynuma baktım. Sağ tarafında bir şekil vardı. Bu gerçeğe alışmam gerekecekti sanırım...

by me & withkof

Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin.
Sizi seviyorum🖤

My Vampire Love | kthМесто, где живут истории. Откройте их для себя