Fİ| ~Rehber~ |NAL

5.4K 381 149
                                    

4 Yıl Sonra

Taehyung ile evliliğimden bu yana dört yıl geçti. Ben üniversitede okuyordum ve Taehyung da büyük bir şirkette çalışıyordu. 5 çocuğumuz olmamıştı ama ikiz kızlarımız ve bir oğlumuz vardı.

Bir yandan okul bir yandan çocuklar zor olduğu için hafta içleri Taehyung'un büyükannesi geliyor ve biz dönene kadar çocuklara bakıyordu. Taehyung'un annesi eski hayatına devam etmekteydi. Bazen torunlarını görmek için geliyordu.

Jin, Ae Cha ile ve Hoseok, Sae Won ile evlenmişti. Jin ve Ae Cha'nın küçük bir kızları vardı. Sae Won ise daha yeni hamile olduğunu öğrenmişti. Jungkook ve Ga In nişanlanmıştılar. Jimin ile Sae Ron ise bir süre kariyerlerine odaklanmayı düşünüyorlardı. Yoongi ve Ga Yeon ise yine aynıydı. Aslında artık birbirlerinden hoşlanmadıklarını düşünmeye başlamıştık. Dört yıldır onlarla aynı üniversitedeydim ama doğru dürüst konuştuklarını bile görmemiştim. Namjoon ise her zaman olduğu gibiydi. Sap kuzum benim.

Sabah kalktığımda her zaman olduğu gibi önce oğlum Hae Jin'in odasına gittim. Kardeşimin adını koymuştum oğluma. Onu uyandırdım ve elini yüzünü yıkaması için banyoya gönderdim. Bu sırada da Taehyung kahvaltı hazırlıyordu. Hae Jin'in yatağını toplayıp üstünü giyinmesine yardım ettikten sonra küçük kızlarımın yanına gittim.

Kızlarımın birinin adı Mi Ok diğerinin ise Mi Young idi. Üstlerini giydirdim ve aşağı indik. Taehyung kahvaltıyı hazırlamıştı. Hae Jin de yardım etmeye çalışıyordu.

"Oo... Benim yakışıklı prenslerim bize kahvaltı mı hazırlamış?"

Hae Jin gülümseyerek bana döndü ve peltek peltek "Kraliçe ve prensesler için!" dedi.

Yüzümde oluşan kocaman gülümsemeyle eğilip Hae Nin'in alnına bir öpücük kondurdum.

"Öyle mi prensim? Bir kadını nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyorsun. Jin amcan gibisin."

Taehyung sahte bir öfke ile "Hey! Ben bilmiyor muyum?" dedi.

Hae Jin babasına ters ters baktı ve "Dürüst olmak gerekirse hiç romantik değilsin baba." dedi.

"Şu küçüğe bak sen. Büyümüşte babasına romantiklik öğretiyor."

"Tabii büyüdüm. Ben 3 yaşındayım."

Taehyung kahkaha attı ve Hae Jin'i kucağına alıp yanağına bir öpücük kondurdu. O sırada ikizler senkronize olmuş gibi aynı anda "Bize de." dediler. Henüz 2 yaşında oldukları için çok zor konuşuyorlardı ve bu yüzden onları ısırmak istiyordum.

Bunun üzerine Taehyung Hae Jin'i indirip kollarını açtı. Küçükler ona sarıldılar ve Taehyung her iksinin de yanağına öpücük kondurdu.

Bu sefer de ben "Kıskandım ama... " dedim.

"Senin de onlardan bir farkın yok." dedi ve beni de öptü. Sonra da hepimiz kahvaltı masasına geçtik.

Bugün Taehyung da ben de evde kalacaktık. Yine de Taehyung'un büyükannesi gelecekti. Çocuklar onu çok seviyordu ve ona alışmıştılar. Kapı çaldığında çocuklar "Büyükanne!" diyerek kapıya koştular.

Kapıyı açtığımda Yoongi ve Ga Yeon'u yan yana görmeyi beklemiyordum tabii.

"Hayırdır. İkinizi 4 yıl sonra ilk defa yan yana görüyorum."

Ga Yeon omuz silkti.

"Yalnızca kapıda karşılaştık. Büyütecek bir şey yok." dedi ve içeri girdi. Ardından da Yoongi.

My Vampire Love | kthWhere stories live. Discover now