~Aşk~

7.5K 560 69
                                    

Sabah okula gittiğimde Taehyung bana ilk defa "Günaydın" dedi. Hoşuma gitmedi değil ama ona karşılık vermeyecektim. Mümkün olduğu kadar onunla konuşmayacaktım. Zaten derslerde de onun yanında değildim. Bu yüzden fazla bir sorunum yoktu.

Aslında benim için de iyi olmuştu Hye Ji pek konuşmayan bir kız olduğu için ben de derse daha iyi adapte olabiliyordum.

Teneffüste Ga In ve Ga Yeon ile kantine indim. Yiyecek bir şeyler aldıktan sonra vampirlerin masasına oturmak istediler. İnatla hayır desem de Ga In'e söz geçiremedim.

Şansıma karşımda Taehyung oturuyordu ve çok ciddi bir şekilde bana bakıyordu. Ben ise başka yerlere bakmaya çalışıyordum. Cidden ne zaman beni rahat bırakacaktı?

Ga In bir anda "Eun Mi ve Taehyung! Kavga falan mı ettiniz? Eun Mi yerini bile değiştirdi." diye bağırdı.

Taehyung bakışlarını üzerimden ayırmayarak konuştu:

"Ufak bir tartışma oldu sadece büyütecek bir şey yok."

"Hayır efendim, biz ayrıldık! Sevgili falan değiliz!"

Aniden hırsla söze atlamama herkes şaşırmıştı. Hatta Jungkook biraz ürkmüştü ve "Hey hey! Sakin ol Eun Mi. Ödümü kopardın." dedi.

"Sakinim!"

Yoongi dalga geçercesine "Hiç öyle olduğunu sanmıyorum." dedi.

Tabi Yoongi konuşunca Ga Yeon durur mu?

"Kim bilir ne yaptın da ayrıldınız Taehyung?"

"Ne malûm Taehyung'un yanlış bir şey yaptığı?"

"Hayatta öğrendiğim bir şey varsa erkeklerin asla haklı veya güvenilir olamayacaklarıdır."

"Bunu neye dayanarak söyleyebiliyorsun?"

"Tecrübe diyelim."

Ga Yeon ve Ga In çok küçükken babaları onları terk etmişti. Aslında tek sebebi bu değil. Ga Yeon 2 yıl önce erkek arkadaşı tarafından aldatılmıştı. O gün bu gündür erkeklere karşı pek güveni yok.

Yoongi neredeyse insanı dondurabilecek kadar soğuk bakışlarını Ga Yeon'u üzerine dikti ve "Senin karşına çıkmış olan erkekler nasıldı bilmiyorum ama hepsini bir tutamazsın." dedi.

Ga Yeon'un gözleri dolmuştu. Sanırım yaşadıklarını anımsadı. Ga In de ben de bunun farkındaydık. Ga In konuyu dağıtmak adına konuştu.:

"Her neyse. Konumuz bu değil. Siz neden ayrıldınız bakayım?"

Taehyung bakışlarını benden çekmeden cevap verdi.

"Ayrılmadık. Eun Mi kendi çapında trip atıyor... Biraz konuşalım mı Eun Mi?"

"Konuşacak bir şey olduğunu sanmıyorum." dedim ve sınıfa çıktım.

~~~

Okul çıkışına kadar Ga In anlatmam için çok ısrar etse de anlatamayacağım için sustum ve tek bir kelime bile etmedim. Çıkışta ise kütüphanede ders çalışmaya karar verdim. Bu aralar derslere pek çalışmıyordum vee notlarımın düşmesini kesinlikle istemezdim.

Kütüphanede bir iki kişi dışında nerdeyse kimse yoktu. Kitap ararken ensemde hissettiğim nefesle irkildim. Bunu yapanın Taehyung olduğunu biliyordum.

Göz devirerek arkamı döndüm. Dönmemle birlikte Taehyung'un beni kitaplıkla kendisi arasına alması bir olmuştu. O benim gözlerime bakıyordu fakat ben gözlerimi ondan kaçırıyordum.

My Vampire Love | kthWhere stories live. Discover now