~Vampir~

4.7K 384 170
                                    

Taehyung bana bütün hayatımı değiştirecek bir teklifte bulunmuştu.

"Evlen benimle Eun Mi."

Böyle söylemesi, büyük bir şok geçirmeme neden olmuştu. Ve aynı anda şokun etkisiyle ağzımdan neler çıktığını bilmeyerek konuşmaya başladım.

"Nereye evleneyim?"

Böyle bir tepki vermem üzerine Taehyung kahkaha atarak sarılmaktan göremediğimiz yüzlerimizi birbirine çevirdi.

"Evlenmekten kastım karı koca olmak, aynı evde yaşayıp her gün birbirimizin yüzlerini görerek uyanmak, beş tane çocuğumuzun olması ve yine her gün onları masal anlatarak uyutmak, sonsuza dek birlikte yaşayıp mutlu olmak... Daha anlatayım mı?"

Taehyung'un söylediği bu cümlede dikkatimi çeken tek şey beş çocuk meselesi oldu. Gerçekten mi? Kuluçka makinesi miyim ben?

Her neyse, şu an konumuz bu değil. Konumuz şu an sevdiğim adamın tam karşımda, bana evlenme teklifi etmesi. Sanırım bu bir hayal...

İçimdeki ben hazır olmadığını söylüyordu. Evet, son zamanlarda bir psikopat gibi sürekli kendimle konuşuyordum ve içimde ikinci bir Eun Mi yarattım. Ve bana şu an kesinlikle hazır olmadığımı söyleyip duruyordu. Onu dinlemek istemiyordum fakat ne yapacağımı da bilemediğimden dolayı diğer onu dinledim.

Ayaklandım ve hızla ağaç evin merdivenlerinden inmeye başladım. Ardından ordan tamamiyle uzaklaşmak adına koştum.

Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Koşarak nereye kaçabileceğimi düşünüyordum ki! Taehyung hâlâ neden kaçtığımı anlamayarak ağaç evde oturmaya devam ediyordu. Yani sanırım öyleydi.

Deli gibi koşuyordum. Ne için kaçtığıma ben de bir anlam veremiyordum. Ailemi kaybetmiştim ve bana yeni bir aile kurmam teklif ediliyordu.

Koşarken biri hızla beni yakaladı ve insan hızına aykırı bir şekilde koşmaya başladı. Peşimizden aynı hızda biri daha geliyordu. Ama gözlerim hiçbir şeyi seçemiyordu.

Fazla geçmeden sırtım beton ile birleşti ve acıyla inledim. Aslında alıştım böyle saçma şeyler yaşamaya. Sırtımı doğrulttuğumda karşımda bir kadın duruyordu.

"Buralarda gezmemeliydin ufaklık. Değerli kanının kokusunu aradaki mesafeye rağmen alabildim. Bugün susuzluğumun fazlasıyla dineceğini düşünüyorum."

"Sen kimsin?"

"Ben sadece bir vampirim." dedi ve hızla yanıma gelip dişlerini boynuma geçirdi. Sanırım şu an acıdan ölebilirdim. Neden  Taehyung'dan kaçmıştım ki?

Taehyung'un ağzından

Eminim Eun Mi aniden stres olduğu için kaçmıştı. Ağaç evden indiğimde annemin adamlarından birinin Eun Mi'yi evimize götürürken gördüm ve koşarak peşlerinden gittim. Eve vardığımda annem dişlerini çoktan Eun Mi'ye geçirmişti.

"Bırak onu!"

Sesimi duymasıyla beraber dişlerini Eun Mi'nin boynundan ayırdı ve bana baktı. Ayaklanıp yanıma geldi ve yüzümü okşayarak "Oğlum." dedi.

Ellerini çektim ve "Bana oğlum deme!" dedim.

"Oğlum saçmal-"

"Saçmaladığım falan yok! Kime zarar verdiğinin farkında mısın? O benim sevgilim."

"Bir insan mı sevgilin?"

"Evet, bir insan!"

"İnsanlar ancak bizim kölemiz olabilirler, unuttun mu?"

My Vampire Love | kthWhere stories live. Discover now