Hoofdstuk 77: Achtervolgt

226 14 4
                                    

Pov Alexis

De jongens zijn echt een beetje gespannen vandaag. Ik heb geen idee waarom. Misschien zijn ze zenuwachtig voor het optreden. Of misschien zijn ze gewoon moe. Het is niet dat ze chagrijnig zijn ofzo. Dat helemaal niet. Maar ze lijken nerveus. Ze zijn heel stil. Tijdens de soundcheck maken ze geen grapjes met elkaar, zoals ze altijd doen. Het is niet heel raar als ze moe zijn, want de afgelopen dagen hebben ze elke dag een optreden gehad en dat lijkt me best vermoeiend.

Gelukkig zijn de jongens tijdens hun concert wel gewoon vrolijk. Ik denk dat ze weer een beetje energie hebben gekregen door alle fans. Ze springen vrolijk over het podium heen. Isa en ik zitten nu backstage, om mee te kijken met hun optreden. We vinden het altijd heel leuk om ze op het podium te zien. We zouden ook bij één van de bodyguard mogen gaan staan, die langs het podium staan, maar backstage vinden we leuker.

Ongeveer halverwege het optreden, loop ik even naar de wc. Als ik al bijna bij de wc's ben, besef ik me, dat de jongens eigenlijk niet wilde dat ik zonder beveiliging rondloop, door dat briefje. Maar aangezien ik er nu al bijna ben, ga ik niet weer terug.

Als ik weer terugloop, zie ik vanuit mijn ooghoek iemand die naar mij toekomt. Als ik me naar hem omdraai en hem aankijk, zie ik dat het één van de vrienden van Kai is. Ik raak meteen in paniek. Hij komt steeds dichterbij en dan dringt tot mij door dat ik zo snel mogelijk weg moet rennen. Dus ik begin te rennen. De wc's zijn een paar minuten bij het podium voorbij. En verder is er niemand te bekennen, want iedereen is backstage, op het podium, of voor het podium.

Die gast rent sneller als dat ik ren en hij komt steeds dichterbij. In mijn paniek ben ik de verkeerde kant opgerend, maar ik blijf gewoon rennen. Als ik geluk heb, kom ik Luke, Michael, Ashton of Calum ergens tegen. Zij zijn de enige die niet bij het podium in de buurt zijn. Ik hoop zo dat ik één van hen tegenkom.

Hij zit echt nog maar drie meter achter mij, als ik weer bij het podium aankom. Alleen kom ik bij de verkeerde kant van het podium aan. Iedereen staat aan de andere kant te kijken. Dus ik ben nog steeds niet veilig.

Ik besluit het podium op te rennen, want alleen op die manier, kan ik ervoor zorgen dat hij mij niet te pakken krijgt. Ik knal tegen Josh aan, omdat ik achter me keek, terwijl ik het podium op rende. "Wat doe jij hier?" Vraagt hij verbaast. Ik ben extreem snel aan het ademen, door het rennen en door de paniek en weet alleen uit te brengen: "H-hij... H-help! Help, please." Josh tilt mij op en roept: "Jongens! LIAM, LOUIS, NIALL, ZAYN, HARRY!" Josh loopt met mij richting de jongens.

Harry ziet mij als eerste en laat meteen zijn microfoon vallen en rent naar ons toe. De andere volgen hem daarna al snel. "Wat is er aan de hand?" Vraagt Zayn. Louis pakt mij uit de handen van Josh en houdt me stevig vast. "Ik heb geen idee. Ze kwam in paniek het podium opgerend." Antwoord Josh. "Liefje, diep in- en uitademen. Wij zijn bij je, je bent veilig nu." Zegt Liam. Niall geeft mij een flesje water en ik neem meteen een paar slokken.

Uiteindelijk kan ik vertellen: "één van die vrienden van Kai is hier. Hij zat achter mij aan." De jongens kijken allemaal geschrokken en Louis zegt meteen: "Laten we backstage gaan." Louis tilt mij het podium af.

Backstagegaat hij zitten op één van de bakken en zet mij op zijn schoot. "Paul, die gastvan dat briefje is hier. Hij zat achter Alexis aan." Zegt Zayn meteen. Paulkijkt geschrokken en loop meteen met aan paar andere bodyguards weg. Ik trilnog steeds helemaal. Ik was echt zo bang dat hij mij te pakken zou krijgen.     

HAPPY NEW YEAR!!!! Doe voorzichtig allemaal :)

Ik dacht we gaan het nieuwe jaar in met een lekker spannend hoofdstuk.

Strong (1D Fanfiction)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu