Hoofdstuk 120: Perfecte date

237 13 6
                                    

Hierboven nog een keer de shirtjes van Alexis en Isa

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Hierboven nog een keer de shirtjes van Alexis en Isa.

Pov Liam

We kijken elkaar een beetje verbaast aan als we thuis aankomen. Alle gordijnen zijn dicht. En de deur zit op slot, zelfs met de sleutel krijgen we hem niet open. "Alexis, doe de deur open." Roep ik, terwijl ik op de deur klop.

De deur wordt open gedaan door Isa en Alexis. Ze blijven een beetje in het donker staan, dus we kunnen ze niet zo heel goed zien. Ineens pakt Isa een klembord en kijkt daarop. "Ik heb een reservering staan voor Liam Payne en Niall Horan." Zegt ze. We kijken haar raar aan. "En wij dan?" Vraagt Louis. "Sorry, we hebben geen reservering ontvangen." Zegt Alexis nu. Ze laten Niall en mij binnen en daarna doen ze snel de deur weer dicht. "U mag ons volgen." Zegt Alexis.

Als we in de woonkamer aankomen, vallen onze monden open. Er staan overal kaarsen en er hangen lampionnen en lampjes. En de tafel is netjes gedekt. Nu zien we ook pas goed hoe Alexis en Isa eruit zien. Ze zijn helemaal netjes gekleed en hebben shirtjes aan met Niam Forever erop en een foto van ons. En onder op het shirt staat I'm Half A Heart Without You.

Ze gebaren ons dat we aan tafel moeten gaan zitten, dus dan doen we. "Als voorgerecht hebben we voor u een heerlijke rode paprikasoep met tijm. Wilt u iets te drinken bestellen?" Zegt Isa. We kunnen nog steeds niet helemaal geloven dat zij dit allemaal geregeld hebben. "Uhm ik wil graag een cola." Zegt Niall half lachend. Ik zeg dan ook maar: "Een glas water." Ze schrijven het ook letterlijk op, waardoor Niall en ik beginnen te lachen en dan verdwijnen ze de keuken in. "Ik wist dat ze iets van plan waren." Zegt Niall lachend. Ik had nooit verwacht dat ze zoiets zouden doen.

Het eten was echt heerlijk! Vooraf hadden we die paprikasoep, als hoofdgerecht kipcurry en als toetje een fruittaartje met ijs. Als ik er aan denk, krijg ik al weer trek. Het was zo lekker. Niall en ik staan op van tafel. Ik ondersteun Niall en samen lopen we naar de keuken toe. Daar zitten Alexis en Isa op het aanrecht. "Meiden, dit was echt geweldig. Echt heel erg bedankt. Jullie zijn de beste!" Zeg ik. Ze krijgen allebei meteen een glimlach en Niall zegt: "Het eten was echt heerlijk! Het was echt het lekkerste eten, wat ik ook gegeten heb. Hebben jullie dat helemaal zelf gemaakt?" Alexis en Isa beginnen te lachen en Alexis zegt: "Nope. Een paar weken geleden heb ik jouw telefoon gejat, om het telefoonnummer van Jamie op te zoeken. Hij heeft dit allemaal voor jullie gemaakt." Ik glimlach. Ik had kunnen weten dat ze Jamie zouden inschakelen. "En die shirts? Hoe komen jullie daar aan?" Vraag ik nu. "Die heeft Lou voor ons gemaakt. Daar kwam ze ineens mee. Echt super gaaf!" Zegt Isa. Die shirts zijn inderdaad heel gaaf. Ik vind ze echt geweldig.

Nadat we Alexis en Isa nog uitgebreid bedankt hebben, brengen we ze daarna naar bed. Ze zijn oud genoeg om zelf naar bed te gaan, maar wij vinden het altijd gezelliger om ze nog even welterusten te wensen en ze een kus te geven voor het slapen. Ze slapen vannacht samen op de kamer van Alexis. "Slaap lekker, lieverds. We zijn jullie echt eeuwig dankbaar. Jullie zijn geweldig." Zeg ik. We geven ze allebei een kus op hun voorhoofd en gaan dan de slaapkamer weer uit. Deze dag had echt niet leuker kunnen zijn. Dit was een perfecte eerste date.

Het hoofdstuk is opgedragen aan KevinYvar-fan omdat zij met de quote I'm Half A Heart Without You was gekomen. 

I'm half a man at best
With half an arrow in my chest
Cause I miss everything we do
I'm half a heart without you  

Half a Heart - One Direction

Strong (1D Fanfiction)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant