Hoofdstuk 86: Bijdehand

243 14 4
                                    

Pov Niall

We zijn allemaal echt heel blij met de liedjes die toegevoegd zijn aan de setlist. Over Again was altijd al één van mijn favoriete tijdens de Take Me Home Tour. En Fireproof is ook heel gaaf om live te zingen. We zijn al de hele middag aan het repeteren. Over een paar uur is het concert, dus we besluiten dat we nu wel goed genoeg gerepeteerd hebben.

Als het dan eindelijk tijd is om Fireproof te zingen, zijn we allemaal enthousiast. "Dus..." Begint Harry. "We hebben besloten de setlist een beetje te veranderen. We hebben twee liedjes toegevoegd." De fans beginnen allemaal te juichen. "Voor het liefste en dapperste meisje dat we kennen gaan we nu Fireproof zingen." Zeg ik. En dan beginnen we allemaal te zingen.

En als het dan later tijd is voor Over Again, zegt Louis: "En nu voor het bijdehandste en vervelendste meisje wat we kennen..." Maar voor Louis zijn zin af kan maken horen we Isa roepen: "Hee... Dat neem je terug." We beginnen allemaal te lachen en Louis roept terug: "Nope." En dan komt Isa ineens het podium opgerend met een emmer in haar handen. Natuurlijk begint Louis nu ook te rennen. Maar Isa is sneller en gooit de hele emmer water over Louis heen. Louis is echt helemaal doorweekt. Wij liggen allemaal, letterlijk, op de grond van het lachen. "Oké, oké, voor het vrolijkste en grappigste meisje wat we kennen, is dit Over Again." Zegt Louis nu. Alexis geeft Louis een kus op zijn wang en zegt: "Ik hou van je, Lou. Veel plezier met de rest van het concert." En dan huppelt ze het podium weer af.

Na het concert gaan we meteen naar de kleedkamer toe. "Isa!" Roept Louis met een onheilspellende glimlach op zijn gezicht. "Oh shit." Horen we Isa vloeken. We beginnen allemaal te lachen. Louis loopt nog steeds in zijn doorweekte kleren, dus ik heb wel een vermoeden wat hij gaat doen. Hij rent de kleedkamer in en voor Isa weg kan rennen tilt hij haar op en geeft haar een knuffel. "Ik hou ook zoveel van jou, Isa." Zegt Louis, terwijl Isa aan het gillen is. "Laat dat arme kind los, Tommo." Zegt Paul. Louis kijkt Paul verbaast aan en zegt: "Zij heeft een emmer water over mij heen gegooid." Paul rolt met zijn ogen en antwoord: "Jij was degene die begon." Louis zet Isa nu neer en slaat zijn armen over elkaar. We beginnen allemaal te lachen en Louis lacht uiteindelijk ook mee.

"Toch ben je een bijdehand en vervelend kind." ZegtLouis met een glimlach. Isa vuurt meteen terug: "Waar je mee omgaat word je meebesmet." "Oowh! 1-0 voor Isa." Roep ik lachend. Louis begint ook weer te lachenen zegt: "Oké, ik geef het op. Van jou kan ik niet winnen. Ik ga douchen." Welachen allemaal weer als Louis richting de douche loopt. Lachend zeg ik: "Wiehad ooit gedacht dat er iemand nog erger zou zijn dan Louis?" 


Strong (1D Fanfiction)Where stories live. Discover now