Hoofdstuk 82: Sterren

224 14 0
                                    

Pov Alexis

Ik heb geen idee hoeveel tijd er voorbij is gegaan, maar uiteindelijk is mijn tekening af. "Ik ben klaar." Zeg ik tegen Liam. Hij zegt meteen: "Wauw." Ik grinnik. Ondertussen heb ik al tientallen tekeningen gemaakt en nog steeds zijn ze telkens zo verbaast als ik weer een tekening gemaakt heb. Ik wist zelf ook helemaal niet dat ik goed kon tekenen.

"Waarom heb je eigenlijk dit getekend?" Vraagt Liam voorzichtig. Ik glimlach en leg uit: "De sterren staan altijd aan de hemel. Op donkere dagen zie je ze misschien niet, maar dat betekend niet dat ze er niet zijn." Oké, misschien is dit niet zo'n hele goede uitleg over waarom ik dit getekend heb, maar ik denk dat Liam het wel snapt. "Het is prachtig, lieverd." Zeg Liam en hij geeft mij een kus op mijn hoofd.

Ik leg mijn hoofd weer tegen Liam's borst aan en zeg: "Ik hou van jullie." Liam streelt door mijn haar en antwoord: "Wij houden ook van jou." "Dankjewel." Zeg ik zachtjes. Liam vraagt meteen: "Waarvoor." Dus ik leg uit: "Dat je mij tijd gaf om te tekenen en mijn hoofd leeg te maken. Dat je niet door ging vragen over hoe ik me voelde en waarom ik vannacht niet kon slapen." Ik weet dat de jongens zich altijd zorgen over mij maken en soms blijven ze daardoor te lang doorvragen. Ze bedoelen het altijd goed, maar soms zijn ze nou eenmaal een beetje overbezorgd.

Niet veel later komen Isa, Louis, Niall, Zayn en Harry de kleedkamer weer ingelopen. "LEXI!" Roept Niall vrolijk. Dus ik roep terug: "NIALLER!" Iedereen begint te lachen. "Morgen hebben we weer een interview." Zegt Louis. Isa slaat haar armen over elkaar, schraapt haar keel en zegt: "Helemaal niet." Iedereen kijkt Isa verbaast aan. "Oh jullie hadden het echt niet door. Awkward." Lacht Isa. "Ze wilde geen interview met jullie. Ze wilde een interview met Alexis en mij." Harry begint te lachen en zegt: "Wauw, genant. Ik dacht echt dat ze een interview met ons wilde." En Zayn voegt eraan toe: "Ik vond het al zo raar. Waarom zou je twee dagen achter elkaar een interview willen?" Nu beginnen we allemaal te lachen.

Ik had niet verwacht dat iemand een interview met mij zou willen. Niall, Harry, Zayn, Liam en Louis zijn degene die beroemd zijn, niet ik. Maar ik vind het wel leuk. Zeker omdat het samen met Isa is. Alleen had ik het nog best wel eng gevonden. "Waarom wil je ze eigenlijk een interview met ons?" Vraag ik. Isa glimlacht en antwoord: "Ze wil weten hoe wij de tour vinden en hoe het is om te leven met deze vijf idioten." "HEEEE!" Roepen ze alle vijf tegelijk. Isa en ik beginnen allebei te lachen.

Strong (1D Fanfiction)Where stories live. Discover now